berkcansmn
Femtopat
Bu siteden ayakkabı alacağım ürünleri orijinal mi? Site güvenilir mi? Alışveriş sonrası mağdur eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Bu siteden ayakkabı alacağım ürünleri orijinal mi? Site güvenilir mi? Alışveriş sonrası mağdur eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Orijinal yazmayı bilmeyen bir firmadan ne beklenir bilmiyorum, tecrübem yok ama beni direk soğuttu. Ha ben çok mu dikkat ediyorum, hayır pek değil ama resmi bir firmaysan buna dikkat etmen gerekiyor.
Tabii ki iyidir. Bizim burada mağazaları falan da var. Piyasaya göre bir tık iyi fiyatları var. Bir de ara ara yaptığı kampanya vb. şeylerle gayet kullanılır.Bu siteden ayakkabı alacağım ürünleri orijinal mi? Site güvenilir mi? Alışveriş sonrası mağdur eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Tabii ki iyidir. Bizim burada mağazaları falan da var. Piyasaya göre bir tık iyi fiyatları var. Bir de ara ara yaptığı kampanya vb. şeylerle gayet kullanılır.
Ticaret bu olabilir. Soru güvenli olup olmadığıyla ilgiliydi. Gayet güvenilir.Hocam 800 olan ayakkabıyı 900 TL'ye satıyorpar.
Orijinal yazmayı bilmeyen bir firmadan ne beklenir bilmiyorum, tecrübem yok ama beni direk soğuttu. Ha ben çok mu dikkat ediyorum, hayır pek değil ama resmi bir firmaysan buna dikkat etmen gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.