abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 27 Nisan 2019 #1 Sporjinal mağazasından aldığım ayakkabı küçük geldi, ben bu ayakkabıyı MKB Mağaları'ndan değiştirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2019
Sporjinal mağazasından aldığım ayakkabı küçük geldi, ben bu ayakkabıyı MKB Mağaları'ndan değiştirebilir miyim?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #2 abdmtlcn dedi: Sporjinal mağazasından aldığım ayakkabı küçük geldi, ben bu ayakkabıyı MKB Mağaları'ndan değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız yerin mutlaka bir numarası ve web sitesi vardır. Onlarla iletişime geçerek daha sağlıklı bilgi elde etseniz daha iyi olmaz mı?
abdmtlcn dedi: Sporjinal mağazasından aldığım ayakkabı küçük geldi, ben bu ayakkabıyı MKB Mağaları'ndan değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız yerin mutlaka bir numarası ve web sitesi vardır. Onlarla iletişime geçerek daha sağlıklı bilgi elde etseniz daha iyi olmaz mı?