Sporthink Güvenilir mi?

Yer
Mersin
Merhaba, Sporthink sitesinden 250 TL'ye ayakkabı aldım. Dün Hepsiburada ve Morhipo'da 230 TL'ydi ancak kaçırdım, bugün baktığımda en ucuz burada gördüm ve alayım dedim. Şikayetvar sitesinden yorumlara baktım da kargo konusunda birçok kişi sorun yaşamış, birkaç hafta oldu hala ürün kargoya verilmedi tarzında. Sporthink mağazası falan varmış galiba. Daha önce deneyimleyen oldu mu, güvenilir midir?

Güvenilir bir mağaza ama kapıda ödeme ile alanların siparişi daha geç kargoya veriliyor.
Zamanında birkaç ürün tedarik etmiştim.
Ben kredi kartından aldım, umarım sorun yaşamam ya uğraşmak istemiyorum. Keşke dün Hepsiburada'dan alsaydım 230 TL idi işte ya ayağıma uymazsa korkusundan deneyip alayım dedim, bugün denedim oldu bu sefer de stok kalmadı. Hayattaki şansım işte.

HB zaten indirim döneminden dolayı kargoları Aralık ayına bırakıyor şu anda.
Bu arada malzeme alacağın zaman konu açarsan sana başka mağazalarda önerebilirim.
Teşekkürler, birçok mağazaya baktım zaten ama her yerde pahalıydı. Dün alsam 230 TL'ydi işte. Bugüne kalınca en ucuz burada bulabildim. Nike Revolution 4 aldım, o da normal fiyatı 320 TL falan işte birçok mağazada da 280 TL civarındaydı.

İzmir'de 12 adet mağazası olan ve Trendyol dahil bütün sosyal platformlarda da mağazaları bulunan bir firmadır. Orijinal ürünleri diğer sitelere göre çok uygun fiyatla bulabileceğiniz, güvenilir firmadır.

Ürünler geldi. Çok beğendim bu kadar hızlı geleceğini düşünmemiştim ama çok memnun kaldım. Teşekkür ederim sporthink tekrar sipariş vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…