Spot ışık girişini ampul yapma

El Quvava

Hectopat
Yer
Ankara
Evet, başlıktaki gibi Xiaomi akıllı ampul takacağım ama odamdaki ışık spot olduğu için takamıyorum. Işığı sökmekle falan da uğraşmak istemiyorum yani bir dönüştürücü gibi bir şey var mıdır?

16160550602692853297301779932416.jpg

Spotlarda E12 duy kullanılıyor bildiğim. Ampullerinki ise E27. Siz yine de emin olmak için elektrikçiye bir tane spot ampulü ile gidip normal ampul / e27 ) için çevirici istiyorum deyin. Belki farklıdır.
Edit : E12 spot ampullerin bazıları 12V ile çalışır. Ampulün üzerini kontrol edin. Öyle ise 220V ampulü takmak için spotun içindeki devrenin iptal edilmesi gerekebilir.

Dosya Ekleri

• e12 e27.jpg
    e12 e27.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 50
Spotlara bağlanan kabloları şu şekilde ampule bağlayıp ampulu bir şekilde (silikon vb. olabilir) oraya tutturmak en pratik yol. + ve - yüklere dikkat edin. Bir de elektrik düğmesini kapamayı unutmayın.
1616056006119.png

Eğer @Murat159 'un dediği gibi bir devre varsa onu da çıkarın.

Spotlara bağlanan kabloları şu şekilde ampule bağlayıp ampulu bir şekilde (silikon vb. olabilir) oraya tutturmak en pratik yol. + ve - yüklere dikkat edin. Bir de elektrik düğmesini kapamayı unutmayın.
Sigortayı kapatmak daha sağlıklı. Olur ya düğmeye faz değil nötr bağlanmıştır, bir kaza olmasın. Dikkatli olmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı