yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Her gün dinliye bileceğim. Örneğin sosyalde gezerken, arkada kısık ses ile açabileceğim playlist önerebilir misiniz? Türkçe rap, yabancı rap tarzı çok sıkıcı olmaması şartıyla. Teşekkür ederim.
Her gün dinliye bileceğim. Örneğin sosyalde gezerken, arkada kısık ses ile açabileceğim playlist önerebilir misiniz? Türkçe rap, yabancı rap tarzı çok sıkıcı olmaması şartıyla. Teşekkür ederim.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 23 Haziran 2021 #2 blurry shit Playlist · Kenshisama · 138 items · 2 saves open.spotify.com
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.057 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 eski playlist eski playlist · Playlist · 38 songs open.spotify.com Kendi playlistim, aşırı iyi diyemem ancak arada dinlemelik.
eski playlist eski playlist · Playlist · 38 songs open.spotify.com Kendi playlistim, aşırı iyi diyemem ancak arada dinlemelik.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 Teşekkür ederim beğendim. iKayraOnur dedi: eski playlist eski playlist · Playlist · 38 songs open.spotify.com Kendi playlistim, aşırı iyi diyemem ancak arada dinlemelik. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_73.png 299,7 KB · Görüntüleme: 31
Teşekkür ederim beğendim. iKayraOnur dedi: eski playlist eski playlist · Playlist · 38 songs open.spotify.com Kendi playlistim, aşırı iyi diyemem ancak arada dinlemelik. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.