lawrence361 Centipat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Spotify'da herhangi bir listemi ortak çalma listesi yapamıyorum. Dosya Ekleri spo.PNG 12,2 KB · Görüntüleme: 43
AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 lawrence361 dedi: Spotify'da herhangi bir listemi ortak çalma listesi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ortak çalma listesi dediğiniz arkadaşlarınız ile beraber liste oluşturmak mı? Eğer bu ise orada düzenleme daveti gönder butonuna basın.
lawrence361 dedi: Spotify'da herhangi bir listemi ortak çalma listesi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ortak çalma listesi dediğiniz arkadaşlarınız ile beraber liste oluşturmak mı? Eğer bu ise orada düzenleme daveti gönder butonuna basın.
lawrence361 Centipat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 AlphaDires dedi: Ortak çalma listesi dediğiniz arkadaşlarınız ile beraber liste oluşturmak mı? Eğer bu ise orada düzenleme daveti gönder butonuna basın. Genişletmek için tıkla... dün denedik ama olmadı
AlphaDires dedi: Ortak çalma listesi dediğiniz arkadaşlarınız ile beraber liste oluşturmak mı? Eğer bu ise orada düzenleme daveti gönder butonuna basın. Genişletmek için tıkla... dün denedik ama olmadı
AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 lawrence361 dedi: Dün denedik ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı onlara gönderdiğinizde olması lazım.
lawrence361 dedi: Dün denedik ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı onlara gönderdiğinizde olması lazım.