neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayara Microsoft Store'dan Spotify kurdum fakat böyle hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Not = PC'nin her şeyi güncel durumda. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
Arkadaşlar bilgisayara Microsoft Store'dan Spotify kurdum fakat böyle hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Not = PC'nin her şeyi güncel durumda.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.733 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #2 neptun1zm dedi: Arkadaşlar bilgisayara Microsoft Store'dan Spotify kurdum fakat böyle hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Not = PC'nin her şeyi güncel durumda. Eki Görüntüle 663201 Genişletmek için tıkla... Spotify'ın kendi sitesinden indirmeyi dener misiniz?
neptun1zm dedi: Arkadaşlar bilgisayara Microsoft Store'dan Spotify kurdum fakat böyle hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Not = PC'nin her şeyi güncel durumda. Eki Görüntüle 663201 Genişletmek için tıkla... Spotify'ın kendi sitesinden indirmeyi dener misiniz?
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #4 kerobey dedi: Spotify'ın kendi sitesinden indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor tepki bile vermiyor Silinen üye dedi: Spotify'ı tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sorun hala devam ediyor.
kerobey dedi: Spotify'ın kendi sitesinden indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor tepki bile vermiyor Silinen üye dedi: Spotify'ı tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sorun hala devam ediyor.
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 10 Eylül 2020 #5 Kendi sitesinden indirmeyi deneyin bazen Microsoft Store sıkıntı çıkarabiliyor.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #6 Pop Smoke dedi: Kendi sitesinden indirmeyi deneyin bazen Microsoft Store sıkıntı çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor Spotify tepki vermiyor yani.
Pop Smoke dedi: Kendi sitesinden indirmeyi deneyin bazen Microsoft Store sıkıntı çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor Spotify tepki vermiyor yani.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 10 Eylül 2020 #7 İki gün önce Microsoft Store’dan İTunes indirdim sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı Spotify’da olabilir.
İki gün önce Microsoft Store’dan İTunes indirdim sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı Spotify’da olabilir.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #8 706143 dedi: İki gün önce Microsoft Store’dan iTunes indirdim sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı Spotify’da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bilgisayara format attıktan sonra tekrar yüklemeye çalıştım ama olmuyor hata veriyor sitesinden indirdiğim zaman tepki bile vermiyor.
706143 dedi: İki gün önce Microsoft Store’dan iTunes indirdim sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı Spotify’da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bilgisayara format attıktan sonra tekrar yüklemeye çalıştım ama olmuyor hata veriyor sitesinden indirdiğim zaman tepki bile vermiyor.
Sarah Lynn Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 85 10 Eylül 2020 #9 neptun1zm dedi: Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor Spotify tepki vermiyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben de Microsoft Store'dan indirdim dostum, bende sorun yok.
neptun1zm dedi: Denedim fakat oradan indirdiğim zaman hiç açılmıyor Spotify tepki vermiyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben de Microsoft Store'dan indirdim dostum, bende sorun yok.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #10 Sarah Lynn dedi: Ben de Microsoft Store'dan indirdim dostum, bende sorun yok. Genişletmek için tıkla... Dostum yardım istiyorum. Sen, bende sorun yok diyorsun. Sence yardımcı oldu mu bu şimdi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
Sarah Lynn dedi: Ben de Microsoft Store'dan indirdim dostum, bende sorun yok. Genişletmek için tıkla... Dostum yardım istiyorum. Sen, bende sorun yok diyorsun. Sence yardımcı oldu mu bu şimdi?