wazzys Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Telefondan Spotify'e tıkladıktan 3-4 saniye sonra kapanıyor. Sil yükle yaptım yine aynı. Oturum açma kısmında kapanmıyor ama giriş yaptıktan hemen sonra kapanıyor.
Telefondan Spotify'e tıkladıktan 3-4 saniye sonra kapanıyor. Sil yükle yaptım yine aynı. Oturum açma kısmında kapanmıyor ama giriş yaptıktan hemen sonra kapanıyor.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Telefonu yeniden başlatıp tekrardan yükler misin? Artı 0 Eksi Çözüm
sefahmet199659 Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Ayarlardan uygulamanın önbelleğini silip tekrar açmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS wazzys Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 14kero dedi: Telefonu yeniden başlatıp tekrardan yükler misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sildim yeniden başlatıp indirince düzeldi. Dünden beri sil yükle uğraşıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
14kero dedi: Telefonu yeniden başlatıp tekrardan yükler misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sildim yeniden başlatıp indirince düzeldi. Dünden beri sil yükle uğraşıyordum.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 wazzys dedi: Teşekkürler sildim yeniden başlatıp indirince düzeldi. Dünden beri sil yükle uğraşıyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba Google hizmetleriyle ilgili olan bir hata. Bende de başka uygulamalarda olmuştu. Artı 0 Eksi
wazzys dedi: Teşekkürler sildim yeniden başlatıp indirince düzeldi. Dünden beri sil yükle uğraşıyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba Google hizmetleriyle ilgili olan bir hata. Bende de başka uygulamalarda olmuştu.