federalFK Hectopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2015 #1 Merhabalar. Spotify bilgisayara indirmeye çalıştığım zaman böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Herhangi bir çözümüne ulaşamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 2,2 KB · Görüntüleme: 232
Merhabalar. Spotify bilgisayara indirmeye çalıştığım zaman böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Herhangi bir çözümüne ulaşamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 4 Aralık 2015 #2 Sadece Spotify indirirken mi oluyor? Chrome sıfırlayın veya başka bir tarayıcı deneyin.
federalFK Hectopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2015 #3 Evet sadece Spotify'da oluyor. Başka programlar indirdim sorun olmadı. Başka tarayıcılardan indirince tekrardan aynı hatayı veriyor. Sorun halledildi tarayıcıyı 2-3 defa silerek geri yükledim. Sonunda başarılı oldum. Teşekkürler. Konu kapanabilir.
Evet sadece Spotify'da oluyor. Başka programlar indirdim sorun olmadı. Başka tarayıcılardan indirince tekrardan aynı hatayı veriyor. Sorun halledildi tarayıcıyı 2-3 defa silerek geri yükledim. Sonunda başarılı oldum. Teşekkürler. Konu kapanabilir.