Spotify Aile Paketi Adres Problemi

Daha fazla  
Merhaba Sosyal ailesi sizlere bir müzik sever olarak bir şey danışacaktım. Ben ve sınıftaki arkadaşlarım olmak üzere toplam beş kişi Spotify aile paketi almaya karar verdik ancak dikkatimizi bir şey çekti. Paketteki şartlarda aynı adreste bulunmalısınız yazıyordu. Biz aynı adreste değiliz bu paketi satın alsak bize aynı adreste olmadığımız için sıkınıtı çıkarır mı? Yoksa bunu durumu bir şekilde halletme imkanımız bulunmakta mı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Çözüm
1 yıldır 6 kişi kullanıyoruz. Paketin sahibi benim, diğer 5 kişinin hepsi farkli adreste, hatta farkli illerde :)) Hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar.
Ben biraz daha araştırdım arkadaşlar arasında aynı adres verip kullanan kişiler varmış.
Ben kullandım. Kendi normal kullandığım Gmail hesabına normal premiumdan ailene premiumuna yükselttim. Ama dikkat edeceğiniz konu adres kodu istiyor özellikle o yanlış olursa çok sıkıntılı durum. Adresleri aynı girin sıkıntı olmaz 1 ay kullandım bu şekilde daha sonra Spotify normal premiuma geçtim

Ben kullandım. Kendi normal kullandığım Gmail hesabına normal premiumdan ailene premiumuna yükselttim. Ama dikkat edeceğiniz konu adres kodu istiyor özellikle o yanlış olursa çok sıkıntılı durum. Adresleri aynı girin sıkıntı olmaz 1 ay kullandım bu şekilde daha sonra Spotify normal premiuma geçtim
Adres dışında sorduğu soru var mı?

Alıp sıkıntı yaşayan var mı? Biz aynı binadaki arkadaşlarımızla (sadece bir kişi farklı binada) almak istiyoruz ama açıkcası bu kadar sıkıntı çıkan kişi olması beni biraz korkuttu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Alıp sıkıntı yaşayan var mı? Biz aynı binadaki arkadaşlarımızla(sadece bir kişi farklı binada) almak istiyoruz ama açıkcası bu kadar sıkıntı çıkan kişi olması beni biraz korkuttu. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Alıp sıkıntı yaşayan var mı? Biz aynı binadaki arkadaşlarımızla (sadece bir kişi farklı binada) almak istiyoruz ama açıkcası bu kadar sıkıntı çıkan kişi olması beni biraz korkuttu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Alıp sıkıntı yaşayan var mı? Biz aynı binadaki arkadaşlarımızla(sadece bir kişi farklı binada) almak istiyoruz ama açıkcası bu kadar sıkıntı çıkan kişi olması beni biraz korkuttu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum ama yaklaşık 1-1.5 senedir kardeşim ve arkadaşlarıyla kullanıyoruz. Başka şehirlerde yaşayanlar bile var sorun olmuyor ama adres sorduğunda falan sanırım herkes asıl ödemeyi yapan hesabın adresini yazmıştı herkes aynı adreste oturuyor gibi. Biz yaşamadık bir sorun dediğim gibi yaptığımızda.

Sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum ama yaklaşık 1-1.5 senedir kardeşim ve arkadaşlarıyla kullanıyoruz. Başka şehirlerde yaşayanlar bile var sorun olmuyor ama adres sorduğunda falan sanırım herkes asıl ödemeyi yapan hesabın adresini yazmıştı herkes aynı adreste oturuyor gibi. Biz yaşamadık bir sorun dediğim gibi yaptığımızda.
Anladııım, çok teşekkürler. Denemekten zarar gelmez :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı