Merhaba Sosyal ailesi sizlere bir müzik sever olarak bir şey danışacaktım. Ben ve sınıftaki arkadaşlarım olmak üzere toplam beş kişi Spotify aile paketi almaya karar verdik ancak dikkatimizi bir şey çekti. Paketteki şartlarda aynı adreste bulunmalısınız yazıyordu. Biz aynı adreste değiliz bu paketi satın alsak bize aynı adreste olmadığımız için sıkınıtı çıkarır mı? Yoksa bunu durumu bir şekilde halletme imkanımız bulunmakta mı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Bu konu hakkında kafasında soru olan arkadaşların bilgisine. Biz denedik aile paketini aldık tüm arkadaşlarım aynı adresi yazdı (harfi harfine) ve kullanmaya başladık bir sıkıntı çıkmadı. Bilginize sunulur.
İyi geceler arkadaşlar, kardeşim arkadaşlarıyla almak istedi, benim kartımı kullandılar az önce 6 kişi aldılar üyelik şuan sorun yok hepsi erişim sağladı. İlginç olan sorun yaşayan çok kişi var internette sebebini bilemiyorum. Bu arada her ihtimale karşı ben de adresleri harfi harfine aynı girmeleri konusunda tavsiyede bulundum şuan için her şey yolunda.
Ben aile paketini yurtdışındaki kuzenlerle yapıcaktım , bedava 3 aylık hesabı kuzenle birlikte tek hesabı iki kişi kullandık sıkıntı olmadı ? Aile paketinde sıkntı olur mu ? Aile hesabı alıcaz 2 kişi almanyada aynı evde ben burda sorun olur mu ?
Ben aile paketini yurtdışındaki kuzenlerle yapıcaktım , bedava 3 aylık hesabı kuzenle birlikte tek hesabı iki kişi kullandık sıkıntı olmadı ? Aile paketinde sıkntı olur mu ? Aile hesabı alıcaz 2 kişi almanyada aynı evde ben burda sorun olur mu ?
Yani biz aynı şehirde yaşıyoruz. Denedik ve oldu ama yurt dışı konusunda bir fikrim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama Almanyadaki kuzenin paketi alıp seni davet etmeyi deneyebilir. Yurt dışı olması beni biraz endişelendiriyor. Çok yardımcı olamadım kusura bakma.
Yani biz aynı şehirde yaşıyoruz. Denedik ve oldu ama yurt dışı konusunda bir fikrim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama Almanyadaki kuzenin paketi alıp seni davet etmeyi deneyebilir. Yurt dışı olması beni biraz endişelendiriyor. Çok yardımcı olamadım kusura bakma.
Dediğim gibi 3 aylık beleşde sorun olmadı , yurtdışında fiyat buraya göre çok pahalı onlar euro verecek bende alacam burdan bir aylık denerim olmadı öğrenci alır yine 2 kişi bir hesabı kullanırız o zaman sorun olmamıştı
Dediğim gibi 3 aylık beleşde sorun olmadı , yurtdışında fiyat buraya göre çok pahalı onlar euro verecek bende alacam burdan bir aylık denerim olmadı öğrenci alır yine 2 kişi bir hesabı kullanırız o zaman sorun olmamıştı