Y Yagmurtrknnn Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #11 Kerem00 dedi: Kapak fotoğrafının daha büyük gözüktüğü modu kullanan tek kişi benim sanırım. Eki Görüntüle 579465 Genişletmek için tıkla... @Kerem00 benim bu mood kapalı galiba ama yine böyle büyüğe dönmek istiyorum, nasıl ger döneceğim hakkında bir bilgin var mı?
Kerem00 dedi: Kapak fotoğrafının daha büyük gözüktüğü modu kullanan tek kişi benim sanırım. Eki Görüntüle 579465 Genişletmek için tıkla... @Kerem00 benim bu mood kapalı galiba ama yine böyle büyüğe dönmek istiyorum, nasıl ger döneceğim hakkında bir bilgin var mı?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 14 Temmuz 2022 #12 Yagmurtrknnn dedi: @Kerem00 benim bu mod kapalı galiba ama yine böyle büyüğe dönmek istiyorum, nasıl ger döneceğim hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Kapak fotoğrafının üzerine gelince küçük bir ok işareti çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ona basınca büyük oluyor.
Yagmurtrknnn dedi: @Kerem00 benim bu mod kapalı galiba ama yine böyle büyüğe dönmek istiyorum, nasıl ger döneceğim hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Kapak fotoğrafının üzerine gelince küçük bir ok işareti çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ona basınca büyük oluyor.