jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 22 Temmuz 2024 #1 Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok.
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 jaydenpoyraz dedi: Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Youtube Music. Yıllardır kullanıyorum. Ailecek aylık 130 liraya reklam derdinden kurtulduk.
jaydenpoyraz dedi: Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Youtube Music. Yıllardır kullanıyorum. Ailecek aylık 130 liraya reklam derdinden kurtulduk.
jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 22 Temmuz 2024 #3 selo1907 dedi: YouTube Music. Yıllardır kullanıyorum. Ailecek aylık 130 liraya reklam derdinden kurtulduk. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim hocam.
selo1907 dedi: YouTube Music. Yıllardır kullanıyorum. Ailecek aylık 130 liraya reklam derdinden kurtulduk. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim hocam.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 Üniversite öğrencisiysen YouTube Music aylık 20TL. YouTube ile senkronize çalışması çok iyi. Aynı anda 2 uygulama yükseltmiş gibi oluyorsun.
Üniversite öğrencisiysen YouTube Music aylık 20TL. YouTube ile senkronize çalışması çok iyi. Aynı anda 2 uygulama yükseltmiş gibi oluyorsun.
G Grim Reaperr Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8 22 Temmuz 2024 #5 YouTube Music öneririm. Ama alacaksan sadece YT Music premium değil direkt YouTube Premium almak lazım, sadece Music alınınca YouTube'da geçerli değildi diye hatırlıyorum.
YouTube Music öneririm. Ama alacaksan sadece YT Music premium değil direkt YouTube Premium almak lazım, sadece Music alınınca YouTube'da geçerli değildi diye hatırlıyorum.
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #6 jaydenpoyraz dedi: Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Sana spotify 3 aylık promosyon kodu verebilirim istersen.
jaydenpoyraz dedi: Sarki sozlerini gostersin, calma listesini bastan sona sirayla calsin yeter, reklamla alakali sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Sana spotify 3 aylık promosyon kodu verebilirim istersen.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2024 #7 Youtube premium alın. Yanında YT music de almış oluyorsunuz. Nays veya Papara gibi bir kartınız varsa cashback'le ucuza gelir.
Youtube premium alın. Yanında YT music de almış oluyorsunuz. Nays veya Papara gibi bir kartınız varsa cashback'le ucuza gelir.
Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 698 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Ağustos 2024 #8 Ben Apple Music kullanıyorum. Önerilerin zayıf olması haricinde hiçbir şikayetim yok. Ses kalitesi çok iyi.
Ben Apple Music kullanıyorum. Önerilerin zayıf olması haricinde hiçbir şikayetim yok. Ses kalitesi çok iyi.
jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 6 Ağustos 2024 #9 techno_tr dedi: Youtube premium alın. Yanında YT music de almış oluyorsunuz. Nays veya Papara gibi bir kartınız varsa cashback'le ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Premiumum var. ahmetflixs dedi: Sana Spotify 3 aylık promosyon kodu verebilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk pre icin oluyor genelde onlar sağ olun teşekkür ederim daha onceden almistim
techno_tr dedi: Youtube premium alın. Yanında YT music de almış oluyorsunuz. Nays veya Papara gibi bir kartınız varsa cashback'le ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Premiumum var. ahmetflixs dedi: Sana Spotify 3 aylık promosyon kodu verebilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk pre icin oluyor genelde onlar sağ olun teşekkür ederim daha onceden almistim