2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #1 Selamlar, ben Amazon Prime, Spotify'ı falan bedavasını kullanıp hemen aboneliği iptal etmek gibi bir kurnazlığı yapmakta bir sorun olur mu onu, merak ediyorum. Bilgisi olan beni aydınlatsa çok iyi olur.
Selamlar, ben Amazon Prime, Spotify'ı falan bedavasını kullanıp hemen aboneliği iptal etmek gibi bir kurnazlığı yapmakta bir sorun olur mu onu, merak ediyorum. Bilgisi olan beni aydınlatsa çok iyi olur.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 7 Haziran 2021 #2 Ben Amazon Prime’dan öyle faydalandım. Bir sıkıntı olmadı. Ama uzun süre yapılırsa “belki” problem olabilir.
Ben Amazon Prime’dan öyle faydalandım. Bir sıkıntı olmadı. Ama uzun süre yapılırsa “belki” problem olabilir.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 7 Haziran 2021 #3 Kul hakkına giriyorsunuz ve markaların yaptığı denemeyi hep bedava kullanarak suistimal ediyorsunuz. Bunların dışında hiçbir şey olmuyor.
Kul hakkına giriyorsunuz ve markaların yaptığı denemeyi hep bedava kullanarak suistimal ediyorsunuz. Bunların dışında hiçbir şey olmuyor.
veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 7 Haziran 2021 #4 Hiç sıkıntı çıkmaz merak etme.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 7 Haziran 2021 #5 SALOOWEN dedi: Ben Amazon Prime'dan öyle faydalandım. Bir sıkıntı olmadı. Ama uzun süre yapılırsa “belki” problem olabilir. Genişletmek için tıkla... 51 aydır yapıyorum hala problem yok
SALOOWEN dedi: Ben Amazon Prime'dan öyle faydalandım. Bir sıkıntı olmadı. Ama uzun süre yapılırsa “belki” problem olabilir. Genişletmek için tıkla... 51 aydır yapıyorum hala problem yok
0xdead Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 eyre dedi: Kul hakkına giriyorsunuz ve markaların yaptığı denemeyi hep bedava kullanarak suistimal ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kul hakkı falan bahane adamlar bunun farkında zaten Kullanabilirsin kimse seni öyle bir şey yaptığın için öldürmez dövmez yasaklamaz.
eyre dedi: Kul hakkına giriyorsunuz ve markaların yaptığı denemeyi hep bedava kullanarak suistimal ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kul hakkı falan bahane adamlar bunun farkında zaten Kullanabilirsin kimse seni öyle bir şey yaptığın için öldürmez dövmez yasaklamaz.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 Netflix'te sürekli suistimal yapıldığı için deneme sürümü kaldırılmıştı diye biliyorum. Bizim millete bedava bir şey vermek büyük hata
Netflix'te sürekli suistimal yapıldığı için deneme sürümü kaldırılmıştı diye biliyorum. Bizim millete bedava bir şey vermek büyük hata
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 7 Haziran 2021 #8 0xdead dedi: Kul hakkı falan bahane, adamlar bunun farkında zaten. Genişletmek için tıkla... Yani bahane değil, gerçek anlamda aylık parasını ödeyerek kullanan insanlar var.
0xdead dedi: Kul hakkı falan bahane, adamlar bunun farkında zaten. Genişletmek için tıkla... Yani bahane değil, gerçek anlamda aylık parasını ödeyerek kullanan insanlar var.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 eyre dedi: Yani bahane değil, gerçek anlamda aylık parasını ödeyerek kullanan insanlar var. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
eyre dedi: Yani bahane değil, gerçek anlamda aylık parasını ödeyerek kullanan insanlar var. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 7 Haziran 2021 #10 Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki.
Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki.