2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #11 0xdead dedi: Kul hakkı falan bahane adamlar bunun farkında zaten Kullanabilirsin kimse seni öyle bir şey yaptığın için öldürmez dövmez yasaklamaz. Genişletmek için tıkla... Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz. monurts dedi: Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde diyorum şikayet vb şeylerden değil iptal olmama sorunu hala da para çekme gibi şeyler olur mu onu merak ediyorum.
0xdead dedi: Kul hakkı falan bahane adamlar bunun farkında zaten Kullanabilirsin kimse seni öyle bir şey yaptığın için öldürmez dövmez yasaklamaz. Genişletmek için tıkla... Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz. monurts dedi: Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde diyorum şikayet vb şeylerden değil iptal olmama sorunu hala da para çekme gibi şeyler olur mu onu merak ediyorum.
0xdead Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #12 287885 dedi: Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz. Genişletmek için tıkla... Aynı kartla girince izin vermiyorlar sanırsam onun dışında dilediğin gibi kullan sonuçta virüslü bir program üzerinden bedavaya erişmiyorsun markanın BİLEREK yaptığı şeyi kullanıyorsun.
287885 dedi: Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz. Genişletmek için tıkla... Aynı kartla girince izin vermiyorlar sanırsam onun dışında dilediğin gibi kullan sonuçta virüslü bir program üzerinden bedavaya erişmiyorsun markanın BİLEREK yaptığı şeyi kullanıyorsun.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #13 monurts dedi: Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Ücretli üyelik bittikten sonra farklı kredi kartları ve hesaplarla ile bedava Netflix kullanmaya devam eden arkadaşlarım var. Etik mi?
monurts dedi: Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Ücretli üyelik bittikten sonra farklı kredi kartları ve hesaplarla ile bedava Netflix kullanmaya devam eden arkadaşlarım var. Etik mi?
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #14 Tamam 2 platformdanda beleşe kondum yazan herkese teşekkürler. İnş süre bitmeden iptal etmeyi unutmam.
Tamam 2 platformdanda beleşe kondum yazan herkese teşekkürler. İnş süre bitmeden iptal etmeyi unutmam.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 7 Haziran 2021 #15 Turquoise Blue dedi: Ücretli üyelik bittikten sonra farklı kredi kartları ve hesaplarla ile bedava Netflix kullanmaya devam eden arkadaşlarım var. Etik mi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece ilk ay için olduğunu sanarak bunu yazdım. Sürekli böyle kullanmak tabii ki doğru değil.
Turquoise Blue dedi: Ücretli üyelik bittikten sonra farklı kredi kartları ve hesaplarla ile bedava Netflix kullanmaya devam eden arkadaşlarım var. Etik mi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece ilk ay için olduğunu sanarak bunu yazdım. Sürekli böyle kullanmak tabii ki doğru değil.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #16 İlk ay sorun değil haktır ama her ayı ilk ay yapanlar var.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 7 Haziran 2021 #17 Herhangi bir problem olmaz kullanabilirsiniz.