Spotify, Amazon Prime gibi hizmetleri bedava kullanıp kapatmak sorun olur mu?

Kul hakkı falan bahane adamlar bunun farkında zaten

Kullanabilirsin kimse seni öyle bir şey yaptığın için öldürmez dövmez yasaklamaz.

Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz.
Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki.

Aynı şekilde diyorum şikayet vb şeylerden değil iptal olmama sorunu hala da para çekme gibi şeyler olur mu onu merak ediyorum.

Polisten falan korktuğum için değil aboneliği iptal etmeme gibi sorunlardan korktum biraz.
Aynı kartla girince izin vermiyorlar sanırsam onun dışında dilediğin gibi kullan sonuçta virüslü bir program üzerinden bedavaya erişmiyorsun markanın BİLEREK yaptığı şeyi kullanıyorsun.

Kurnazlık değil, buna hakkın var. Ücretsiz süreyi kullanarak ücretli abone olacağına dair taahhüt vermiyorsun ki.

Ücretli üyelik bittikten sonra farklı kredi kartları ve hesaplarla ile bedava Netflix kullanmaya devam eden arkadaşlarım var. Etik mi?

Tamam 2 platformdanda beleşe kondum yazan herkese teşekkürler.
İnş süre bitmeden iptal etmeyi unutmam.

İlk ay sorun değil haktır ama her ayı ilk ay yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…