reyvn Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2024 #1 Selamlar, ilk olarak Spotify'i açınca en üste bulunan istemediğim bir çalma listesi var. Bu çalma listesini nasıl oradan kaldırabilirim? Ne yapsam olmadı.
Selamlar, ilk olarak Spotify'i açınca en üste bulunan istemediğim bir çalma listesi var. Bu çalma listesini nasıl oradan kaldırabilirim? Ne yapsam olmadı.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 20 Aralık 2024 #2 Sağ tıklayıp "Müzik zevki profilinden hariç tut" seçeneğini deneyebilirsin. Belki işe yarar.
reyvn Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2024 #3 ErenTeke dedi: Sağ tıklayıp "Müzik zevki profilinden hariç tut" seçeneğini deneyebilirsin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmamıştı. fakat hallettim sorunu
ErenTeke dedi: Sağ tıklayıp "Müzik zevki profilinden hariç tut" seçeneğini deneyebilirsin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmamıştı. fakat hallettim sorunu
6 651982 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 451 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #4 reyvn dedi: Denedim ama olmamıştı. Fakat hallettim sorunu. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl düzelttiniz? Ben de bazı playlistleri kaldırmak istiyorum da.
reyvn dedi: Denedim ama olmamıştı. Fakat hallettim sorunu. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl düzelttiniz? Ben de bazı playlistleri kaldırmak istiyorum da.
reyvn Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2025 #5 651982 dedi: Hocam nasıl düzelttiniz? Ben de bazı playlistleri kaldırmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... 4-5 tane çalma listesi oluşturdum ve çalma listelerine dinlediğim şarkıları koydum ve saatlerce o çalma listelerini dinledim öyle görünmüyorlar artık.
651982 dedi: Hocam nasıl düzelttiniz? Ben de bazı playlistleri kaldırmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... 4-5 tane çalma listesi oluşturdum ve çalma listelerine dinlediğim şarkıları koydum ve saatlerce o çalma listelerini dinledim öyle görünmüyorlar artık.