Spotify, Apple ve Amazon hesapları hacklendi

Daha fazla  
İlk önce 7 Eylül gibi Spotify hesabıma girip bir sürü şarkıya bot izleyici olarak dinleme kastırmışlar bunu geç fark ettim Spotify parolamı sıfırladı falan bir şekilde sıkıntı olmadı. Sonra kullanmadığım bir Apple hesabıma girdiler, biraz önce de Amazon hesabıma girmeye çalıştılar. Fark ettiğim tüm hesapların şifrelerini değiştiriyorum fakat içimde bir tedirginlik var. Bu neden başıma gelmiş olabilir ve şu an ne yapmalıyım?

Hocam bilgisayar telefon neyse artık güzel bir antivirüsle taratın ya da temiz format atın ve tüm şifrelerini değiştirin.

Tahminimce epostam ve bir tane şifremi biliyorlar ve rastgele şekilde hesaplarıma girmeye çalışıyorlar.

Hocam bilgisayar telefon neyse artık güzel bir antivirüsle taratın ya da temiz format atın ve tüm şifrelerini değiştirin.
Sadece bir epostamda başıma geldi bu olay. Aktif olarak kullandığım apple hesabım falan da bu bilgisayarda kayıtlı.

Kaspersky ile veri sızıntısı denetleyicisini kullanıyorum. Daha önce bir defa tespit ettiğine dair bildirim aldığımda e-posta aracılığıyla Epic Games hesabıma girmeye çalışıyorlardı. Görüp hemen müdahale ettim.

Ben de tam kaspersky indiriyodum hocam. Öyle çalabilcekleri bi hesabım olduğunu sanmıyorum ama musallat olmaları tedirgin etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…