Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.052 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Ocak 2025 #11 Konusunu açacaktım bunu gördüm. Çözümü yok demek ki. Gidip önbellek falan temizleyeyim. İşe yararsa söylerim.
Konusunu açacaktım bunu gördüm. Çözümü yok demek ki. Gidip önbellek falan temizleyeyim. İşe yararsa söylerim.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 6 Şubat 2025 #12 Bende hala kasıyor, çözebilen var mı?
anakinskywalkerrr Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #13 az önce buna bir çözüm buldum. spotify'ı uygulamalardan kaldırın. daha sonra appdata-roaming'teki spotify klasörüne gidin. silmemize rağmen orada kurulu bir spotify var. exe çalıştırın sorun çözülsün
az önce buna bir çözüm buldum. spotify'ı uygulamalardan kaldırın. daha sonra appdata-roaming'teki spotify klasörüne gidin. silmemize rağmen orada kurulu bir spotify var. exe çalıştırın sorun çözülsün