Aveloox Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 57 16 Nisan 2022 #1 Merhabalar, Spotify'da arkadaş aktivitesinde sadece birkaç arkadaşım gözüküyor, diğerleri gözükmüyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Merhabalar, Spotify'da arkadaş aktivitesinde sadece birkaç arkadaşım gözüküyor, diğerleri gözükmüyor. Sebebi nedir?
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 16 Nisan 2022 #2 Eksik olan arkadaşlarınıza sosyal aktivitesini açıp açmadığını sorun. Açmamışlarsa böyle bir şeyin oluşması normal, sarı renk ile işaretli ayar. Artı 0 Eksi
Eksik olan arkadaşlarınıza sosyal aktivitesini açıp açmadığını sorun. Açmamışlarsa böyle bir şeyin oluşması normal, sarı renk ile işaretli ayar.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Sanırım sorunun bilgisayarda kaynaklanıyor. Oturumunu kapatıp, tekrar giriş yaparak düzelebilir. Spotify uygulamasının güncel olduğundan ve internet bağlantının istikrarlı olduğundan emin ol. Artı 0 Eksi
Sanırım sorunun bilgisayarda kaynaklanıyor. Oturumunu kapatıp, tekrar giriş yaparak düzelebilir. Spotify uygulamasının güncel olduğundan ve internet bağlantının istikrarlı olduğundan emin ol.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 16 Nisan 2022 #4 Aveloox dedi: Merhabalar, Spotify'da arkadaş aktivitesinde sadece birkaç arkadaşım gözüküyor, diğerleri gözükmüyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sosyal etkinliği açık mı? Birbirinizi takip ediyor musunuz? Artı 0 Eksi
Aveloox dedi: Merhabalar, Spotify'da arkadaş aktivitesinde sadece birkaç arkadaşım gözüküyor, diğerleri gözükmüyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sosyal etkinliği açık mı? Birbirinizi takip ediyor musunuz?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 Spotify ile alakalı bir problem, bende bir ara hepten gitmişti. Sonra sadece birkaç kişi geldi. Şimdi hepsi geldi, bir problem yok. Artı 0 Eksi
Spotify ile alakalı bir problem, bende bir ara hepten gitmişti. Sonra sadece birkaç kişi geldi. Şimdi hepsi geldi, bir problem yok.
KS KS Aveloox Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 57 16 Nisan 2022 #6 DikizAynasi dedi: Arkadaşlarının sosyal etkinliği açık mı? Birbirinizi takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açık, takipleşiyoruz. Format dahi attım fakat değişen bir şey yok. Rambo Okan Güler dedi: Spotify ile alakalı bir problem, bende bir ara hepten gitmişti. Sonra sadece birkaç kişi geldi. Şimdi hepsi geldi, bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de birkaç defa başıma geldi fakat birkaç güne düzeliyordu. Son 1-2 aydır düzelmiyor. 462488 dedi: Eksik olan arkadaşlarınıza sosyal aktivitesini açıp açmadığını sorun. Açmamışlarsa böyle bir şeyin oluşması normal, sarı renk ile işaretli ayar. Eki Görüntüle 1362103 Genişletmek için tıkla... Birkaçıyla konuştum açıkmış. serkanyoruk92 dedi: Sanırım sorunun bilgisayarda kaynaklanıyor. Oturumunu kapatıp, tekrar giriş yaparak düzelebilir. Spotify uygulamasının güncel olduğundan ve internet bağlantının istikrarlı olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Oturum açıp kapamayı bırak format dahi attım. Uygulama güncel ve bağlantım istikrarlı. Artı 0 Eksi
DikizAynasi dedi: Arkadaşlarının sosyal etkinliği açık mı? Birbirinizi takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açık, takipleşiyoruz. Format dahi attım fakat değişen bir şey yok. Rambo Okan Güler dedi: Spotify ile alakalı bir problem, bende bir ara hepten gitmişti. Sonra sadece birkaç kişi geldi. Şimdi hepsi geldi, bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de birkaç defa başıma geldi fakat birkaç güne düzeliyordu. Son 1-2 aydır düzelmiyor. 462488 dedi: Eksik olan arkadaşlarınıza sosyal aktivitesini açıp açmadığını sorun. Açmamışlarsa böyle bir şeyin oluşması normal, sarı renk ile işaretli ayar. Eki Görüntüle 1362103 Genişletmek için tıkla... Birkaçıyla konuştum açıkmış. serkanyoruk92 dedi: Sanırım sorunun bilgisayarda kaynaklanıyor. Oturumunu kapatıp, tekrar giriş yaparak düzelebilir. Spotify uygulamasının güncel olduğundan ve internet bağlantının istikrarlı olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Oturum açıp kapamayı bırak format dahi attım. Uygulama güncel ve bağlantım istikrarlı.