K kraynuith Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar daha bu sabah bilgisayarımı açtım ve Spotify'a girdim ve beğenilen şarkılarımda hiçbir şey yoktu. Webten girdiğimde gözüküyordu ama bu sefer şarkılar açılmıyordu zaten yavaştı uygulamasında, webten de müzikler hiç açılmıyor.
Arkadaşlar daha bu sabah bilgisayarımı açtım ve Spotify'a girdim ve beğenilen şarkılarımda hiçbir şey yoktu. Webten girdiğimde gözüküyordu ama bu sefer şarkılar açılmıyordu zaten yavaştı uygulamasında, webten de müzikler hiç açılmıyor.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 12 Haziran 2023 #2 Aynı hesapların açık olduğuna emin misiniz?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Şu an uygulamaya girdim ve sadece yüklenip duruyor. Sunucularda problem var büyük ihtimalle.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 12 Haziran 2023 #4 MRainb0w dedi: Şu an uygulamaya girdim ve sadece yüklenip duruyor. Sunucularda problem var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet böyle herhalde 30 dakika önce bende bir problem yoktu spotifyda şimdi bende de böyle olmuş. tH3as dedi: Evet böyle herhalde 30 dakika önce bende bir problem yoktu spotifyda şimdi bende de böyle olmuş. Genişletmek için tıkla... Masaüstü uygulamasında bir problem yok. Oradan dinleyebilirsiniz.
MRainb0w dedi: Şu an uygulamaya girdim ve sadece yüklenip duruyor. Sunucularda problem var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet böyle herhalde 30 dakika önce bende bir problem yoktu spotifyda şimdi bende de böyle olmuş. tH3as dedi: Evet böyle herhalde 30 dakika önce bende bir problem yoktu spotifyda şimdi bende de böyle olmuş. Genişletmek için tıkla... Masaüstü uygulamasında bir problem yok. Oradan dinleyebilirsiniz.