For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 31 Ekim 2021 #1 Selamlar, mobilde Spotify kullanıyorum. Beğenilen şarkıların tümünü nasıl bir playliste aktarırım?
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #2 Yeni playlist açıp teker teker kaydetmeniz lazım. Artı 0 Eksi
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 31 Ekim 2021 #3 Beğendiğin şarkılara gidip CTRL+a yapıp playliste ekleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #4 Sinquary dedi: Yeni playlist açıp teker teker kaydetmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Aslında dosyalardan playlist oluşturabilirsiniz kopyala yapıştır yapıp Artı 0 Eksi
Sinquary dedi: Yeni playlist açıp teker teker kaydetmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Aslında dosyalardan playlist oluşturabilirsiniz kopyala yapıştır yapıp
KS KS For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 31 Ekim 2021 #5 Yagmo dedi: Beğendiğin şarkılara gidip CTRL+a yapıp playliste ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu okuduysan mobildeyim yazdım. Sinquary dedi: Aslında dosyalardan playlist oluşturabilirsiniz kopyala yapıştır yapıp Genişletmek için tıkla... Dosya adları nedir? Telefon için. Artı 0 Eksi
Yagmo dedi: Beğendiğin şarkılara gidip CTRL+a yapıp playliste ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu okuduysan mobildeyim yazdım. Sinquary dedi: Aslında dosyalardan playlist oluşturabilirsiniz kopyala yapıştır yapıp Genişletmek için tıkla... Dosya adları nedir? Telefon için.