Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.982 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:09 #1 Uygulamaya giriyorum bir sorun oluştu diyor, sebebi nedir? Bir anda böyle oldu. Konum Türkiye.
Çözüm Luvyan Dün 17:41 Çözdüm Spotify sitesinden ayarlara girip tüm cihazlardan çıkış yaptım log tutuyor muhtemelen eskiden kullandığım Spotify o da başka ülkede kalmış.
Çözdüm Spotify sitesinden ayarlara girip tüm cihazlardan çıkış yaptım log tutuyor muhtemelen eskiden kullandığım Spotify o da başka ülkede kalmış.
Lrd.Black Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:12 #2 Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu Artı 0 Eksi
Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu
KS KS Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.982 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:13 #3 Lrd.Black dedi: Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu Genişletmek için tıkla... Apk değil Artı 0 Eksi
Lrd.Black dedi: Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu Genişletmek için tıkla... Apk değil
Lrd.Black Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:14 #4 Luvyan dedi: APK değil Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman bende bilmiyorum kral kolay gelsin sana Artı 0 Eksi
Luvyan dedi: APK değil Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman bende bilmiyorum kral kolay gelsin sana
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.469 Makaleler 9 Çözümler 185 Yer Ankara🥀 Dün 17:19 #5 https://spotify.softonic.com.tr/android Sil yükle yaptığınız halde devam ediyorsa önceki sürümleri indirip deneyin. Artı 0 Eksi
https://spotify.softonic.com.tr/android Sil yükle yaptığınız halde devam ediyorsa önceki sürümleri indirip deneyin.
Losen Zeptopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:27 #6 Lrd.Black dedi: Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım Artı 0 Eksi
Lrd.Black dedi: Premium APK kullananlarda görmüştüm bu sorunu en son normal Play Store veya App Store'den yükleyip girince düzeliyordu Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım
KS KS Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.982 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:37 #7 Başka hesapta sorun yok bu arada ne alaka şimdi bu. Şebnem Ferah dedi: https://spotify.softonic.com.tr/android Sil yükle yaptığınız halde devam ediyorsa önceki sürümleri indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka hesaptan girdim sorun olmadı benim hesapta mı sorun var Losen dedi: Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Başka hesapta sorun yok bu arada ne alaka şimdi bu. Şebnem Ferah dedi: https://spotify.softonic.com.tr/android Sil yükle yaptığınız halde devam ediyorsa önceki sürümleri indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka hesaptan girdim sorun olmadı benim hesapta mı sorun var Losen dedi: Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım Genişletmek için tıkla...
K kerwmy Yoctopat Katılım 12 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:40 #8 Losen dedi: Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Sayın Losen Spotify iyidir ya. - Krem k. Artı 0 Eksi
Losen dedi: Bende de aynı şekilde hatta çok geç yükleniyor sonra müzikleri geç açıyor bayağı sorun var acaba Apple Music'e mi geçsem diye ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Sayın Losen Spotify iyidir ya. - Krem k.
KS KS Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.982 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:41 #9 Çözdüm Spotify sitesinden ayarlara girip tüm cihazlardan çıkış yaptım log tutuyor muhtemelen eskiden kullandığım Spotify o da başka ülkede kalmış. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözdüm Spotify sitesinden ayarlara girip tüm cihazlardan çıkış yaptım log tutuyor muhtemelen eskiden kullandığım Spotify o da başka ülkede kalmış.
Losen Zeptopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #10 kerwmy dedi: Sayın Losen Spotify iyidir ya. - Krem k. Genişletmek için tıkla... Spotify bozdu aga en iyisi secimtr ye geçmektir Artı 0 Eksi
kerwmy dedi: Sayın Losen Spotify iyidir ya. - Krem k. Genişletmek için tıkla... Spotify bozdu aga en iyisi secimtr ye geçmektir