yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer Kuşadası 29 Mayıs 2023 #1 Spotify'dan Marionette dinleyecektim, bu hatayı verdi. Ülkemizde mi şarkı açılmıyor yoksa ülke veya bölgeyle bir alakası yok mu bu durumun? Albümün diğer bir çok şarkısı da açılmıyor aynı bu şekilde.
Spotify'dan Marionette dinleyecektim, bu hatayı verdi. Ülkemizde mi şarkı açılmıyor yoksa ülke veya bölgeyle bir alakası yok mu bu durumun? Albümün diğer bir çok şarkısı da açılmıyor aynı bu şekilde.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Wifi kaynaklı olabilir. Ancak şu arayüz güncellemesinden sonra ben bol bol yaşamaya başladım. Arkada VPN falan açık kalmasın.
Wifi kaynaklı olabilir. Ancak şu arayüz güncellemesinden sonra ben bol bol yaşamaya başladım. Arkada VPN falan açık kalmasın.
yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer Kuşadası 29 Mayıs 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Wi-Fi kaynaklı olabilir. Ancak şu arayüz güncellemesinden sonra ben bol bol yaşamaya başladım. Arkada VPN falan açık kalmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim ülkemizde kullanılamıyormuş. Grubun Kore'deki profili buldum oradan dinleyebiliyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Wi-Fi kaynaklı olabilir. Ancak şu arayüz güncellemesinden sonra ben bol bol yaşamaya başladım. Arkada VPN falan açık kalmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim ülkemizde kullanılamıyormuş. Grubun Kore'deki profili buldum oradan dinleyebiliyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Mayıs 2023 #4 yarentuit dedi: Hocam bizim ülkemizde kullanılamıyormuş. Grubun Kore'deki profili buldum oradan dinleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle gariplikler var. İnternette aratıp çıkan Spotify linkinden sıraya ekle yapınca uygulamada Korece profili bulup çalıyor şarkıyı.
yarentuit dedi: Hocam bizim ülkemizde kullanılamıyormuş. Grubun Kore'deki profili buldum oradan dinleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle gariplikler var. İnternette aratıp çıkan Spotify linkinden sıraya ekle yapınca uygulamada Korece profili bulup çalıyor şarkıyı.