T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Ubuntu 20.04 kullanıyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi çözümü nedir? Not: Premium üyesiyim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 25 Haziran 2021 #2 Silip kurmayı dener misin? Artı 0 Eksi
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 25 Haziran 2021 #3 Birkaç ay önce Windows'ta bu sorunu yaşamıştım. DNS değiştirmek sorunu çözmüştü. Siz de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Birkaç ay önce Windows'ta bu sorunu yaşamıştım. DNS değiştirmek sorunu çözmüştü. Siz de deneyebilirsiniz.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 25 Haziran 2021 #4 İstediğiniz şarkı kaldırılmış olabilir. Ubuntu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 the doppler effect dedi: Birkaç ay önce Windows'ta bu sorunu yaşamıştım. DNS değiştirmek sorunu çözmüştü. Siz de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız denedim çözüm olmadı. naberinnaberi dedi: Silip kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Malesef çözüm olmadı. eax dedi: İstediğiniz şarkı kaldırılmış olabilir. Ubuntu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım kaldırılmış olabilir hem Spotify web sitesinden hem de uygulamasından açamıyorum. Artı 0 Eksi
the doppler effect dedi: Birkaç ay önce Windows'ta bu sorunu yaşamıştım. DNS değiştirmek sorunu çözmüştü. Siz de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız denedim çözüm olmadı. naberinnaberi dedi: Silip kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Malesef çözüm olmadı. eax dedi: İstediğiniz şarkı kaldırılmış olabilir. Ubuntu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım kaldırılmış olabilir hem Spotify web sitesinden hem de uygulamasından açamıyorum.