samtba Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 22 Haziran 2022 #1 Spotify uygulaması son güncellemeden beri açılmıyor. Uygulamayı çalıştırıyorum, birkaç saniye Spotify ekranı geliyor sonra çalışmayı durdurdu diyor. Yaklaşık 1 2 hafta önce bir şey yoktu. Silip temiz bir kurulum yaptım fakat düzelmedi. Çözüldü: Windows 10 Spotify çalışmayı durdurdu hatası Spotify'a girince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. www.technopat.net Bu başlıktaki arkadaşın önerdiği gibi Updown sitesinden Spotify'ın eski sürümünü indirince sorun çözüldü. Son düzenleme: 22 Haziran 2022
Spotify uygulaması son güncellemeden beri açılmıyor. Uygulamayı çalıştırıyorum, birkaç saniye Spotify ekranı geliyor sonra çalışmayı durdurdu diyor. Yaklaşık 1 2 hafta önce bir şey yoktu. Silip temiz bir kurulum yaptım fakat düzelmedi. Çözüldü: Windows 10 Spotify çalışmayı durdurdu hatası Spotify'a girince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. www.technopat.net Bu başlıktaki arkadaşın önerdiği gibi Updown sitesinden Spotify'ın eski sürümünü indirince sorun çözüldü.