niqhtr Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2018 #1 Herkes kendi playlistini atsın aramızda yeni parçalar keşfederiz. Alternatif Müzik Playlistim alternatif., a playlist on Spotify Havadar'a benzeyen bildiğiniz parça var mı ? Türkçe Slow parçaların bulunduğu playlistim bayadır ilgilenmiyorum. Türkçe Slow, a playlist on Spotify Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2018
Herkes kendi playlistini atsın aramızda yeni parçalar keşfederiz. Alternatif Müzik Playlistim alternatif., a playlist on Spotify Havadar'a benzeyen bildiğiniz parça var mı ? Türkçe Slow parçaların bulunduğu playlistim bayadır ilgilenmiyorum. Türkçe Slow, a playlist on Spotify
guccihighwaters Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524072398 3 Mart 2018 #2 Kült olmuş rock ve metal grupları var bu listede. Yennefer of Vengerberg, a playlist by Barış Berber on Spotify Bu ise Türkçe listem. Ciri, a playlist by Barış Berber on Spotify
Kült olmuş rock ve metal grupları var bu listede. Yennefer of Vengerberg, a playlist by Barış Berber on Spotify Bu ise Türkçe listem. Ciri, a playlist by Barış Berber on Spotify
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Mart 2018 #3 Repertuar bana göre değil. Her şeyi silen bir adamım. Türkiye ve Global En iyi 50'de takılıyorum genelde. Bir de bazı yabancı soundtrack yazarlarını takip ediyorum.
Repertuar bana göre değil. Her şeyi silen bir adamım. Türkiye ve Global En iyi 50'de takılıyorum genelde. Bir de bazı yabancı soundtrack yazarlarını takip ediyorum.
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 4 Mart 2018 #4 Böyle bir sürü konu var ama hepsine de yazıyorum buna da yazayım bari Ben genel olarak sevdiğim grupların albümlerini indirip dinliyorum ama yaklaşık 2300-2400 şarkı arasından kendimce sevdiğim 100 şarkıyı ayıkladım. Bunun dışında da dinlediğim diğer albüm ve 1-2 çalma listesini buraya bırakıyorum: GIRLS ARE HEADBANGING, a playlist by Göktuğ Emir Tuna on Spotify Thrash Metal - The Best of the Big 4, a playlist by Spotify
Böyle bir sürü konu var ama hepsine de yazıyorum buna da yazayım bari Ben genel olarak sevdiğim grupların albümlerini indirip dinliyorum ama yaklaşık 2300-2400 şarkı arasından kendimce sevdiğim 100 şarkıyı ayıkladım. Bunun dışında da dinlediğim diğer albüm ve 1-2 çalma listesini buraya bırakıyorum: GIRLS ARE HEADBANGING, a playlist by Göktuğ Emir Tuna on Spotify Thrash Metal - The Best of the Big 4, a playlist by Spotify
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Mart 2018 #5 We, a playlist by Utku on Spotify John the Revelator – Ski-King, a playlist by Utku on Spotify
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Mart 2018 #6 Elektro/Dans bölümünden Mint dinliyorum. Uzak doğu müzikleri maalesef az Spotify'da.
guccihighwaters Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524072398 4 Mart 2018 #7 John The Revelator' ı birde Mexicoma ve Shawn James gibi isimlerden dinlemenizi tavsiye ederim.