kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Bilgisayardan dinliyorum. Önceden listemdeki şarkıları çalarken şimdi 1 tanesi bitince farklı türdeki random bir şarkıya atıyor ve önceden hiç olmuyordu, bir gün dinleyesim geldi, böyle oldu. Daha önce Premium almadım, deneme sürümünü kullanmadım.
Bilgisayardan dinliyorum. Önceden listemdeki şarkıları çalarken şimdi 1 tanesi bitince farklı türdeki random bir şarkıya atıyor ve önceden hiç olmuyordu, bir gün dinleyesim geldi, böyle oldu. Daha önce Premium almadım, deneme sürümünü kullanmadım.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 25 Temmuz 2021 #2 Ayarlarda benzer müzikleri çalma gibi bir şey vardı galiba. Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bakın bi'.
Ayarlarda benzer müzikleri çalma gibi bir şey vardı galiba. Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bakın bi'.
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 asdo dedi: Ayarlarda benzer müzikleri çalma gibi bir şey vardı galiba. Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bakın bi'. Genişletmek için tıkla... Vardı kapattım ama gene aynı sorun oldu.
asdo dedi: Ayarlarda benzer müzikleri çalma gibi bir şey vardı galiba. Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bakın bi'. Genişletmek için tıkla... Vardı kapattım ama gene aynı sorun oldu.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 25 Temmuz 2021 #4 Şarkı bitince çalma listesinin altında olan önerilen şarkılardan bir şarkıyı mı çalıyor?
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 asdo dedi: Şarkı bitince çalma listesinin altında olan önerilen şarkılardan bir şarkıyı mı çalıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır.
asdo dedi: Şarkı bitince çalma listesinin altında olan önerilen şarkılardan bir şarkıyı mı çalıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır.
4 457508 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 35 25 Temmuz 2021 #6 Premium satın almayanlara böyle bezdirici davranıyorlar. İlla para istiyorlar
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 25 Temmuz 2021 #7 457508 dedi: Premium satın almayanlara böyle bezdirici davranıyorlar. İlla para istiyorlar Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan ben de premium olmadan dinliyorum ama böyle bir sorun yok.
457508 dedi: Premium satın almayanlara böyle bezdirici davranıyorlar. İlla para istiyorlar Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan ben de premium olmadan dinliyorum ama böyle bir sorun yok.
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #8 asdo dedi: Bilgisayardan ben de Premium olmadan dinliyorum ama böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi son 1 haftadır yaşıyorum bu durumu 1.5 aydırda bilgisayardan dinliyorum.
asdo dedi: Bilgisayardan ben de Premium olmadan dinliyorum ama böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi son 1 haftadır yaşıyorum bu durumu 1.5 aydırda bilgisayardan dinliyorum.