zerennnn Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Spotify'de çalma listesinden şarkı açınca sırayla gitmiyor şarkı bitiyor ve rastgele bir şarkı açılıyor.
Spotify'de çalma listesinden şarkı açınca sırayla gitmiyor şarkı bitiyor ve rastgele bir şarkı açılıyor.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 12 Nisan 2022 #2 Premium'a sahip misiniz?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 12 Nisan 2022 #3 Karışık çalma modu açık mı kapalı mı kontrol edin.
EmrehanGulec Centipat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 zerennnn dedi: Spotify'de çalma listesinden şarkı açınca sırayla gitmiyor şarkı bitiyor ve rastgele bir şarkı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sırayla gitmesi için Spotify Premium gereklidir acaba spotfiyniz Premium mu? Bir de karışık çal vs. gibi bir mod varsa kapatmayı deneyiniz.
zerennnn dedi: Spotify'de çalma listesinden şarkı açınca sırayla gitmiyor şarkı bitiyor ve rastgele bir şarkı açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sırayla gitmesi için Spotify Premium gereklidir acaba spotfiyniz Premium mu? Bir de karışık çal vs. gibi bir mod varsa kapatmayı deneyiniz.
Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #5 Sol tarafta bulunan karışık çalmayı devre dışı bırak tuşuna basarsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum.
Sol tarafta bulunan karışık çalmayı devre dışı bırak tuşuna basarsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 Alt kısımdan açılabilen bir panel var orda sıraya daha önceden eklemiş olduğun şarkıları kontrol et.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.068 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #7 Premium gerekli, önceden bende Premium kullanıyordum sonradan Premium bitince karışık çalmaya başladı. Çözümü Premium almak sanırım.
Premium gerekli, önceden bende Premium kullanıyordum sonradan Premium bitince karışık çalmaya başladı. Çözümü Premium almak sanırım.
zerennnn Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #8 Gameon dedi: Premium gerekli, önceden bende Premium kullanıyordum sonradan Premium bitince karışık çalmaya başladı. Çözümü Premium almak sanırım. Genişletmek için tıkla... Premium var FurkannC dedi: Karışık çalma modu açık mı kapalı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kapalı. Arkadaşlar sorunu çözdüm şarkıyı açınca alttaki dakika kısmının sağında üç çizgi var oraya basıp temizle deyince düzeliyor.
Gameon dedi: Premium gerekli, önceden bende Premium kullanıyordum sonradan Premium bitince karışık çalmaya başladı. Çözümü Premium almak sanırım. Genişletmek için tıkla... Premium var FurkannC dedi: Karışık çalma modu açık mı kapalı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kapalı. Arkadaşlar sorunu çözdüm şarkıyı açınca alttaki dakika kısmının sağında üç çizgi var oraya basıp temizle deyince düzeliyor.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #9 zerennnn dedi: Premium var Kapalı. Arkadaşlar sorunu çözdüm şarkıyı açınca alttaki dakika kısmının sağında üç çizgi var oraya basıp temizle deyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben yazdım zaten onu. Çözüm olarak işaretlersin.
zerennnn dedi: Premium var Kapalı. Arkadaşlar sorunu çözdüm şarkıyı açınca alttaki dakika kısmının sağında üç çizgi var oraya basıp temizle deyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben yazdım zaten onu. Çözüm olarak işaretlersin.
zerennnn Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #10 recept.karaduman dedi: Ben yazdım zaten onu. Çözüm olarak işaretlersin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretleniyor bilmiyorum anlatırsan işaretlerim.
recept.karaduman dedi: Ben yazdım zaten onu. Çözüm olarak işaretlersin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretleniyor bilmiyorum anlatırsan işaretlerim.