ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Spotify çalma listemde bir şarkı dinliyorum. Bitince bir sonraki şarkıyı açmıyor. Rastgele bir phonk şarkı açıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Spotify çalma listemde bir şarkı dinliyorum. Bitince bir sonraki şarkıyı açmıyor. Rastgele bir phonk şarkı açıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 24 Eylül 2024 #2 ReaYusuf dedi: Spotify çalma listemde bir şarkı dinliyorum. Bitince bir sonraki şarkıyı açmıyor. Rastgele bir phonk şarkı açıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Sırada şarkı varsa onu açar sağ altta 3 çizgi var ona basıp temizle deyin.
ReaYusuf dedi: Spotify çalma listemde bir şarkı dinliyorum. Bitince bir sonraki şarkıyı açmıyor. Rastgele bir phonk şarkı açıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Sırada şarkı varsa onu açar sağ altta 3 çizgi var ona basıp temizle deyin.
ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 SyLaS61 dedi: Sırada şarkı varsa onu açar sağ altta 3 çizgi var ona basıp temizle deyin. Genişletmek için tıkla... tam olarak nerde hocam
SyLaS61 dedi: Sırada şarkı varsa onu açar sağ altta 3 çizgi var ona basıp temizle deyin. Genişletmek için tıkla... tam olarak nerde hocam