M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 5 Temmuz 2024 #1 Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. surukleyerek vb. denedım olmuyor .nasıl eklenıyor?
Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. surukleyerek vb. denedım olmuyor .nasıl eklenıyor?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.203 Çözümler 6 5 Temmuz 2024 #2 Mert0011 dedi: Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. surukleyerek vb. denedım olmuyor .nasıl eklenıyor? Genişletmek için tıkla... Sag ustteki 3 noktaya basin sarki ekranindayken orada cikiyor. Ya da albumdeki 3 noktaya basin oradan ekleyin.
Mert0011 dedi: Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. surukleyerek vb. denedım olmuyor .nasıl eklenıyor? Genişletmek için tıkla... Sag ustteki 3 noktaya basin sarki ekranindayken orada cikiyor. Ya da albumdeki 3 noktaya basin oradan ekleyin.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.773 Çözümler 25 Yer Adana 5 Temmuz 2024 #3 Mert0011 dedi: Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. Surukleyerek vb. denedım olmuyor. Nasıl eklenıyor? Genişletmek için tıkla... Üç noktaya bas çalma listesine ekle de bilgisayardan sağ tıklayıp çalma listesine ekle diyebilirsin.
Mert0011 dedi: Çalma listemde şarkılar var ama yeni şarkı ekleyemıyorum. Surukleyerek vb. denedım olmuyor. Nasıl eklenıyor? Genişletmek için tıkla... Üç noktaya bas çalma listesine ekle de bilgisayardan sağ tıklayıp çalma listesine ekle diyebilirsin.