3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 25 Mart 2021 #1 Umarım konuyu doğru yere açmışımdır Spotify da PC sürümünde çevrimdışına nasıl alacağımı bulamıyorum. Android'de böyle aç kapatma yeri var ama PC de o yeri bulamıyorum, nasıl çevrimdışına alabilirim?
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır Spotify da PC sürümünde çevrimdışına nasıl alacağımı bulamıyorum. Android'de böyle aç kapatma yeri var ama PC de o yeri bulamıyorum, nasıl çevrimdışına alabilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 25 Mart 2021 #2
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 25 Mart 2021 #3 Alakasız olabilir ama çevrimdışı mod ne işe yarıyor?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Mart 2021 #4 nic0las dedi: Alakasız olabilir ama çevrimdışı mod ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz şarkıları, internet gerekmeden dinleyebiliyorsunuz.
nic0las dedi: Alakasız olabilir ama çevrimdışı mod ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz şarkıları, internet gerekmeden dinleyebiliyorsunuz.
mustafatalip Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2021 #5 nic0las dedi: Alakasız olabilir ama çevrimdışı mod ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda arkadaş aktivitesi özelliğini kullanıyorsanız "gizli mod" gibi de değerlendirilebilir.
nic0las dedi: Alakasız olabilir ama çevrimdışı mod ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda arkadaş aktivitesi özelliğini kullanıyorsanız "gizli mod" gibi de değerlendirilebilir.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 25 Mart 2021 #6 FurkannC dedi: İndirdiğiniz şarkıları, internet gerekmeden dinleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... mustafatalip dedi: Aynı zamanda arkadaş aktivitesi özelliğini kullanıyorsanız "gizli mod" gibi de değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Premium şart işte, yoksa güzel özellikler
FurkannC dedi: İndirdiğiniz şarkıları, internet gerekmeden dinleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... mustafatalip dedi: Aynı zamanda arkadaş aktivitesi özelliğini kullanıyorsanız "gizli mod" gibi de değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Premium şart işte, yoksa güzel özellikler
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 25 Mart 2021 #7 @nic0las Papara ile yarı fiyatına kullanabilirsin. Hele bir de öğrenciysen ayda 4,5 TL'ye hayırlı olsun.
@nic0las Papara ile yarı fiyatına kullanabilirsin. Hele bir de öğrenciysen ayda 4,5 TL'ye hayırlı olsun.