enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #21 Bir arkadaş VPN açık diye bende sorun yok demiş. Sorun sadece Türkiye sunucularında mı? Ekleme: Kendim vpn ile girmeyi denedim sorun devam ediyor.
Bir arkadaş VPN açık diye bende sorun yok demiş. Sorun sadece Türkiye sunucularında mı? Ekleme: Kendim vpn ile girmeyi denedim sorun devam ediyor.
TechnoKunai Zeptopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #22 eraygsgs dedi: Anladım kafamı karıştıran şey şu oldu çoğu kişi biz de problem yok diyor problem benlik sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha dener misiniz?
eraygsgs dedi: Anladım kafamı karıştıran şey şu oldu çoğu kişi biz de problem yok diyor problem benlik sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha dener misiniz?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #23 TechnoKunai dedi: Özür dilerim hocam sorun hala devam ediyor geçici bir düzelme olmuş. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sanmıyorum. Hala playlistlerime erişemiyorum.
TechnoKunai dedi: Özür dilerim hocam sorun hala devam ediyor geçici bir düzelme olmuş. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sanmıyorum. Hala playlistlerime erişemiyorum.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 317 Çözümler 1 16 Nisan 2025 #24 TechnoKunai dedi: Hocam bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Playlistlermgeldi ama dönüp duruyor açılmıyor.
TechnoKunai dedi: Hocam bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Playlistlermgeldi ama dönüp duruyor açılmıyor.
TechnoKunai Zeptopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #25 enesaak dedi: Çözüldüğünü sanmıyorum. Hala playlistlerime erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam geçici bir düzelmeymiş. eraygsgs dedi: Playlistlermgeldi ama dönüp duruyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende de aynı sorun var açıldı sanmıştım afedersiniz.
enesaak dedi: Çözüldüğünü sanmıyorum. Hala playlistlerime erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam geçici bir düzelmeymiş. eraygsgs dedi: Playlistlermgeldi ama dönüp duruyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende de aynı sorun var açıldı sanmıştım afedersiniz.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #26 Yavaş yavaş düzeliyor gibi. Siteyede hiç girilmiyordu. Şu an giriliyor fakat bir şeyler ters gitti hatası veriyor. Tahmini 1 saate düzelmiş olur.
Yavaş yavaş düzeliyor gibi. Siteyede hiç girilmiyordu. Şu an giriliyor fakat bir şeyler ters gitti hatası veriyor. Tahmini 1 saate düzelmiş olur.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 317 Çözümler 1 16 Nisan 2025 #27 enesaak dedi: Yavaş yavaş düzeliyor gibi. Siteyede hiç girilmiyordu. Şu an giriliyor fakat bir şeyler ters gitti hatası veriyor. Tahmini 1 saate düzelmiş olur. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyor hiç girmiyordu şu an müzik arayamıyorum ama playlistten çalıyor.
enesaak dedi: Yavaş yavaş düzeliyor gibi. Siteyede hiç girilmiyordu. Şu an giriliyor fakat bir şeyler ters gitti hatası veriyor. Tahmini 1 saate düzelmiş olur. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyor hiç girmiyordu şu an müzik arayamıyorum ama playlistten çalıyor.
TechnoKunai Zeptopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #28 Hocam özür dilerim benim konudan ayrılamam lazım affınıza sığınırım.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #29 Sorun çözülmüş gibi duruyor. Bilginize.
M mehmet01011 Femtopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #30 Arkadaşlar bu sunucu hatası genelde var mı ? Yoksa türkiyedeki sunucularla mı ilgili enesaak dedi: Sorun çözülmüş gibi duruyor. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Arama kısmında tam düzgün çalışmıyor. Sonuç bulunamadı filan diyor arada
Arkadaşlar bu sunucu hatası genelde var mı ? Yoksa türkiyedeki sunucularla mı ilgili enesaak dedi: Sorun çözülmüş gibi duruyor. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Arama kısmında tam düzgün çalışmıyor. Sonuç bulunamadı filan diyor arada