S steeloflow Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Sorunu video kaydına aldım, umarım yardımcı olursunuz. Video.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #2 Hangi iPhone, sürüm ne, cihaz jailbreakli mi?
S steeloflow Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 MTN dedi: Hangi iPhone, sürüm ne, cihaz Jailbreak'li mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 7 Plus, sürümü iOS 14.4.2, Jailbreak'li değil.
MTN dedi: Hangi iPhone, sürüm ne, cihaz Jailbreak'li mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 7 Plus, sürümü iOS 14.4.2, Jailbreak'li değil.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 Spotify ayarlarından depolamaya girin ve oradan önbelleği silin ardından telefonu kapatıp açın.
S steeloflow Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 MTN dedi: Spotify ayarlarından depolamaya girin ve oradan önbelleği silin ardından telefonu kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Bunu denemistim fakat yine ayni sorun yasaniyor.
MTN dedi: Spotify ayarlarından depolamaya girin ve oradan önbelleği silin ardından telefonu kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Bunu denemistim fakat yine ayni sorun yasaniyor.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #6 steeloflow dedi: Bunu denemistim fakat yine ayni sorun yasaniyor. Genişletmek için tıkla... Sorun telefonu güncelledikten sonra mı başladı? Eğer öyleyse iTunes'dan bir önceki versiyona dönmeyi deneyebilirsiniz
steeloflow dedi: Bunu denemistim fakat yine ayni sorun yasaniyor. Genişletmek için tıkla... Sorun telefonu güncelledikten sonra mı başladı? Eğer öyleyse iTunes'dan bir önceki versiyona dönmeyi deneyebilirsiniz
S steeloflow Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #7 MTN dedi: Sorun telefonu güncelledikten sonra mı başladı? Eğer öyleyse ITunes'dan bir önceki versiyona dönmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır güncelledikten sonra değil birden bile olmaya başladı.
MTN dedi: Sorun telefonu güncelledikten sonra mı başladı? Eğer öyleyse ITunes'dan bir önceki versiyona dönmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır güncelledikten sonra değil birden bile olmaya başladı.
S steeloflow Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #9 Elsun dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine çözüldü gibi ama bilmiyorum şu anlık.
Elsun dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine çözüldü gibi ama bilmiyorum şu anlık.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #10 Ben de cumartesi günü yaşamıştım bu sorunu. İnternet bağlantısı yok falan diyordu sonradan düzeldi.