F Furk2 Zeptopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Bugün saat gece 1 gibi e-postama Spotify e-postanız değiştirildi diye mail geldi fakat yeni e-posta adresi yerine yazılan e-posta hesabını aradığımda böyle bir Google hesabi bulunamadı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Bugün saat gece 1 gibi e-postama Spotify e-postanız değiştirildi diye mail geldi fakat yeni e-posta adresi yerine yazılan e-posta hesabını aradığımda böyle bir Google hesabi bulunamadı diyor.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Kasım 2023 #2 Bilemedim kral belki birisi inadına çalıp kendi kurduğu Gmaili'de silmiştir. Manyak çok yapabilir.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 19 Kasım 2023 #3 xResk dedi: Bilemedim kral belki birisi inadına çalıp kendi kurduğu Gmaili'de silmiştir. Manyak çok yapabilir. Genişletmek için tıkla... Silinmesi belli bir süre alıyor ama o imkansız.
xResk dedi: Bilemedim kral belki birisi inadına çalıp kendi kurduğu Gmaili'de silmiştir. Manyak çok yapabilir. Genişletmek için tıkla... Silinmesi belli bir süre alıyor ama o imkansız.