Hyperizon Kilopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #1 Resimler bunlar sorunum şu spotify'da müzik çalınca kilit ekrenaı albüm kapağı olması gerek ama olmuyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.... Yardım edebilecek olan yok mu?
Resimler bunlar sorunum şu spotify'da müzik çalınca kilit ekrenaı albüm kapağı olması gerek ama olmuyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.... Yardım edebilecek olan yok mu?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #2 Sadece İOS platformunda çıkıyor galiba o albüm kapağı.
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #3 ''Furkan Emir'' dedi: Sadece İOS platformunda çıkıyor galiba o albüm kapağı. Genişletmek için tıkla... Ben g3 kullanıyorum kilit ekranında albüm kapağı oluyor.
''Furkan Emir'' dedi: Sadece İOS platformunda çıkıyor galiba o albüm kapağı. Genişletmek için tıkla... Ben g3 kullanıyorum kilit ekranında albüm kapağı oluyor.
Hyperizon Kilopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2015 #4 Bu telefondan oluyodu fakat bişey olmuş benim değil telefon bi arkadaşımın bi anda kalkmış albüm kapağı olayı artık gelmiyor ve gelmesini istiyoruz
Bu telefondan oluyodu fakat bişey olmuş benim değil telefon bi arkadaşımın bi anda kalkmış albüm kapağı olayı artık gelmiyor ve gelmesini istiyoruz