zead_ege Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 51 17 Ocak 2021 #1 Görev çubuğumda Spotify'a tıkladığımda Explorer.exe diye hata veriyor. Arama çubuğuna tıklayamıyorum, Windows tuşuna basılmıyor.
Görev çubuğumda Spotify'a tıkladığımda Explorer.exe diye hata veriyor. Arama çubuğuna tıklayamıyorum, Windows tuşuna basılmıyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Ocak 2021 #2 zead_ege dedi: Görev çubuğumda Spotify'a tıkladığımda Explorer.exe diye hata veriyor. Arama çubuğuna tıklayamıyorum, Windows tuşuna basılmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
zead_ege dedi: Görev çubuğumda Spotify'a tıkladığımda Explorer.exe diye hata veriyor. Arama çubuğuna tıklayamıyorum, Windows tuşuna basılmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #3 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu yorum işe yaramazsa, HD Tune 5.75 indirip, Health bölümünü atar mısın? Bir de "Error scan" kısmından "Quick scan" tikini kaldırıp, tarat. Artı 0 Eksi
300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu yorum işe yaramazsa, HD Tune 5.75 indirip, Health bölümünü atar mısın? Bir de "Error scan" kısmından "Quick scan" tikini kaldırıp, tarat.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 17 Ocak 2021 #4 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyor hocam? Artı 0 Eksi
300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyor hocam?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #5 Görkem Umut dedi: Bu ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Bu ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Ocak 2021 #6 Görkem Umut dedi: Bu ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Windows bütünlüğünü kontrol ederek sorunlu işletim sistemi dosyalarını onarmaya yarar. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Bu ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Windows bütünlüğünü kontrol ederek sorunlu işletim sistemi dosyalarını onarmaya yarar.
KS KS zead_ege Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 51 17 Ocak 2021 #7 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım PC'yi tekrar başlattığımda kalktı anlamadım tam olarak. Artı 0 Eksi
300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım PC'yi tekrar başlattığımda kalktı anlamadım tam olarak.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Ocak 2021 #8 zead_ege dedi: Yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım PC'yi tekrar başlattığımda kalktı anlamadım tam olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam size orada açık şekilde söyledim. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın diye. Artı 0 Eksi
zead_ege dedi: Yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım PC'yi tekrar başlattığımda kalktı anlamadım tam olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam size orada açık şekilde söyledim. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın diye.
KS KS zead_ege Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 51 17 Ocak 2021 #9 Tekrar tam tarama yaptım bu çıktı. 300319 dedi: Hocam size orada açık şekilde söyledim. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın diye. Genişletmek için tıkla... Yok ben o işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattım zaten ama açıldığında yine aynı oldu. Artı 0 Eksi
Tekrar tam tarama yaptım bu çıktı. 300319 dedi: Hocam size orada açık şekilde söyledim. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın diye. Genişletmek için tıkla... Yok ben o işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattım zaten ama açıldığında yine aynı oldu.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Şubat 2021 #10 zead_ege dedi: Eki Görüntüle 840902 Tekrar tam tarama yaptım bu çıktı. Yok ben o işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattım zaten ama açıldığında yine aynı oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs için yeni konu açın. Artı 0 Eksi
zead_ege dedi: Eki Görüntüle 840902 Tekrar tam tarama yaptım bu çıktı. Yok ben o işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattım zaten ama açıldığında yine aynı oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs için yeni konu açın.