3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 4 Aralık 2022 #11 Dronex dedi: Çalma listesi gizli. Genişletmek için tıkla... Ya o zamanlar bu listemi seviyordum, sonra amacından çok saptı. Her türden var artık, pek sevilmez diye gizliye aldım. Profilimden tüm çalma listelerime ulaşabilirsiniz, sevdiğiniz tarz var mıdır bilemem ama baruch melik baruch melik, a user on Spotify open.spotify.com
Dronex dedi: Çalma listesi gizli. Genişletmek için tıkla... Ya o zamanlar bu listemi seviyordum, sonra amacından çok saptı. Her türden var artık, pek sevilmez diye gizliye aldım. Profilimden tüm çalma listelerime ulaşabilirsiniz, sevdiğiniz tarz var mıdır bilemem ama baruch melik baruch melik, a user on Spotify open.spotify.com
imdatbes Zeptopat Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #12 Acid Techno için playlist: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acid Techno için playlist Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Karadeniz müzikleri için playlist Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 24 Haziran 2025
Acid Techno için playlist: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acid Techno için playlist Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Karadeniz müzikleri için playlist Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et