Çözüldü Spotify habersiz para çekmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

823876

Picopat
Spotify 3 aylık 59.99 TL'ye bireysel abonelik aldım ve normalde bugün bitiyor. Ama Spotify dün parayı çekmiş ve bunu Google üzerinde çektiğini söylüyor banka Google'dan bakıyorum bir şey çekmediğini gösteriyor Spotify kendi uygulamasına baktım bugün sona erecek diyor devam ettigini falan söylemiyor. Ne yapmalıyım bu durumda?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250331_131213_Spotify.jpg
    Screenshot_20250331_131213_Spotify.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250331_131122_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250331_131122_Google Play Store.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250331_131428_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250331_131428_Google Play Store.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 37
Çözüm
Spotify 3 aylık 59.99 TL'ye bireysel abonelik aldım ve normalde bugün bitiyor. Ama Spotify dün parayı çekmiş ve bunu Google üzerinde çektiğini söylüyor banka Google'dan bakıyorum bir şey çekmediğini gösteriyor Spotify kendi uygulamasına baktım bugün sona erecek diyor devam ettigini falan söylemiyor. Ne yapmalıyım bu durumda?

Spotify'ın destek sayfasında iade talebi açabilmen lazım.

Çözüm

Bankalar Spotify ile bakiye bilgisini paylaşmıyor. O yüzden abonen bitmeden 1-2 gün önce deniyor. Var ise çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim.

Bankalar Spotify ile bakiye bilgisini paylaşmıyor. O yüzden abonen bitmeden 1-2 gün önce deniyor. Var ise çekiyor.

Spotify iptal etmediğin sürece otomatik parayı çekiyor. İptal edip destek talebi açarsan belki geri alabilirsin paranı.

Spotify destek ile iletişime geçtim onlarda para çekme gibi bir işlem gözükmüyor başka hesaptan çekildiğini söylüyorlar evet zaten çekilseydi abonelik uzardı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı