Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 26 Mart 2021 #11 yagami_light dedi: Benimki kendini güncellemedi manuel güncelleme nasıl yapılıyor biliyor musun? -Tamam buldum. Genişletmek için tıkla... Harbiden bende arıyorum bulamadım yardımcı olur musun?
yagami_light dedi: Benimki kendini güncellemedi manuel güncelleme nasıl yapılıyor biliyor musun? -Tamam buldum. Genişletmek için tıkla... Harbiden bende arıyorum bulamadım yardımcı olur musun?
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 26 Mart 2021 #12 Sample0 dedi: Harbiden bende arıyorum bulamadım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... İsminin yanında olan ok tuşunda güncelleme varsa gösteriyor ben güncelledim ama bir şey değişmedi.
Sample0 dedi: Harbiden bende arıyorum bulamadım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... İsminin yanında olan ok tuşunda güncelleme varsa gösteriyor ben güncelledim ama bir şey değişmedi.
Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 26 Mart 2021 #13 yagami_light dedi: İsminin yanında olan ok tuşunda güncelleme varsa gösteriyor ben güncelledim ama bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Benim eski hesabımda eski arayüz var yeni hesap açtım değişecek mi diye yeni hesap açınca arayüz değişti bu ne biçim program arkadaş anlamadım.
yagami_light dedi: İsminin yanında olan ok tuşunda güncelleme varsa gösteriyor ben güncelledim ama bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Benim eski hesabımda eski arayüz var yeni hesap açtım değişecek mi diye yeni hesap açınca arayüz değişti bu ne biçim program arkadaş anlamadım.