ozl.emduygu Yoctopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2022 #11 Spotify hesabıma giremiyorum, üyelik almıştım, lütfen yardımcı olun. yanlışlıkla oturumu kapat dedim, giremiyorum.
Spotify hesabıma giremiyorum, üyelik almıştım, lütfen yardımcı olun. yanlışlıkla oturumu kapat dedim, giremiyorum.
YaMe55 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 ozl.emduygu dedi: Spotify hesabıma giremiyorum, üyelik almıştım, lütfen yardımcı olun. yanlışlıkla oturumu kapat dedim, giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer e-posta adresinizi veya kullanıcı adınızı biliyorsanız buradan parola sıfırlama sayfasına girebilirsiniz. Bilmiyor iseniz destek ile iletişime geçebilirsiniz.
ozl.emduygu dedi: Spotify hesabıma giremiyorum, üyelik almıştım, lütfen yardımcı olun. yanlışlıkla oturumu kapat dedim, giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer e-posta adresinizi veya kullanıcı adınızı biliyorsanız buradan parola sıfırlama sayfasına girebilirsiniz. Bilmiyor iseniz destek ile iletişime geçebilirsiniz.