lilbrooo Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Spotify hesabimin kullanici adini e-postasini ve şifresini unuttum ve her ay hesabimdan 60 TL premium çekiyor. Hesabima giris yapamıyorum. Hesabima girmenin veya hesabi silmenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
Spotify hesabimin kullanici adini e-postasini ve şifresini unuttum ve her ay hesabimdan 60 TL premium çekiyor. Hesabima giris yapamıyorum. Hesabima girmenin veya hesabi silmenin bir yolu var mı?
Çözüm 3 3 300319 24 Temmuz 2024 Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com
Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Temmuz 2024 #2 Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com Artı 0 Eksi Çözüm
Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com
KS KS lilbrooo Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 300319 dedi: Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek ile nasıl iletişime geçebilirim? Attigniz linke oturum acma yerine gönderiyor. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Başka bir Spotify hesabı açıp gerekli bilgileri sağlayarak diğer hesaptaki üyeliği sonlandırabilirsiniz. Buradan iletişime geçiniz canlı destek ile. Oturum aç - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek ile nasıl iletişime geçebilirim? Attigniz linke oturum acma yerine gönderiyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Temmuz 2024 #4 Evet, yeni hesap oluşturup oturum açmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS lilbrooo Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 300319 dedi: Evet, yeni hesap oluşturup oturum açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cok tessekur ederım sorunum cozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
300319 dedi: Evet, yeni hesap oluşturup oturum açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cok tessekur ederım sorunum cozuldu.