Spotify hesabım askıya alındı

Yüksek ihtimalle yasal olmayan yollar ile müzikleri indirmeye çalıştınız, Spotify sistemi de bunu tespit etti. Bir daha yapmayacağınıza dair mail atarsanız geri açılacaktır.

Hocam kısacası içerik izinsiz almışsınız eğer almadıysanız Spotify iletişime geçin

Hadi canım şimdi hatırladım. Playlistimdeki şarkıları indirmek için bir program indirmiştim. Bundan kaynaklı mı?

Hadi canım şimdi hatırladım. Playlistimdeki şarkıları indirmek için bir program indirmiştim. Bundan kaynaklı mı?
Evet o programlar playlistleri hızlı bir şekilde indirdiği için Spotify tarafından tespit ediliyor. Normal şarkı dinliyormuş gibi x1 hızında oynatmanız gerekiyordu.

Evet o programlar playlistleri hızlı bir şekilde indirdiği için Spotify tarafından tespit ediliyor. Normal şarkı dinliyormuş gibi X1 hızında oynatmanız gerekiyordu.

Hocam olayın komik tarafı şarkıları GTA Vice City'de arabada dinlemek için indirmiştim. Kötü bir amacım yoktu. Peki ne yapmam lazım?

Hocam olayın komik tarafı şarkıları GTA Vice City'de arabada dinlemek için indirmiştim. Kötü bir amacım yoktu. Peki ne yapmam lazım?
Destek ile iletişime geçip bir daha kuralları ihlal etmeyeceğinize dair onay vermeniz gerekiyor. İlk seferde yasal süreç başlatmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…