efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.720 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Kasım 2023 #11 KaptanUfuk dedi: Logoyu silerseniz daha iyi olur Parolanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Zira parolalar plaintext olarak herhangi bir şifreleme yöntemi kullanılmadan saklanıyor. Genişletmek için tıkla... Her şeyin parolayı değiştiriyorum o halde. Onun dışında birşey yapmama gerek varmı?
KaptanUfuk dedi: Logoyu silerseniz daha iyi olur Parolanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Zira parolalar plaintext olarak herhangi bir şifreleme yöntemi kullanılmadan saklanıyor. Genişletmek için tıkla... Her şeyin parolayı değiştiriyorum o halde. Onun dışında birşey yapmama gerek varmı?
Cages Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Yer Muğla Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F RTX 5060ti 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #12 Alakasız ama, turuncu sunucu nedir arkadaşlar.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #13 Spotify hesabı çalınca ne kazanıyorlar.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #14 efew0 dedi: Her şeyin parolayı değiştiriyorum o halde. Onun dışında bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bir bardak soğuk su da içebilirsiniz. Yapacak bir şey yok onları yapmanız yeterli. Cages dedi: Alakasız ama, turuncu sunucu nedir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rakunlu sunucu.(C++ ile sürekli key doğrulaması yapıp koruma yaptığını zanneden ve oyuncuların PC'sini zorlayan sunucu.) ulman dedi: Spotify hesabı çalınca ne kazanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Satıyorlar.
efew0 dedi: Her şeyin parolayı değiştiriyorum o halde. Onun dışında bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bir bardak soğuk su da içebilirsiniz. Yapacak bir şey yok onları yapmanız yeterli. Cages dedi: Alakasız ama, turuncu sunucu nedir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rakunlu sunucu.(C++ ile sürekli key doğrulaması yapıp koruma yaptığını zanneden ve oyuncuların PC'sini zorlayan sunucu.) ulman dedi: Spotify hesabı çalınca ne kazanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Satıyorlar.
Cages Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Yer Muğla Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F RTX 5060ti 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #15 KaptanUfuk dedi: Bir bardak soğuk su da içebilirsiniz. Yapacak bir şey yok onları yapmanız yeterli. Rakunlu sunucu.(C++ ile sürekli key doğrulaması yapıp koruma yaptığını zanneden ve oyuncuların PC'sini zorlayan sunucu.) Satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama boşverin.
KaptanUfuk dedi: Bir bardak soğuk su da içebilirsiniz. Yapacak bir şey yok onları yapmanız yeterli. Rakunlu sunucu.(C++ ile sürekli key doğrulaması yapıp koruma yaptığını zanneden ve oyuncuların PC'sini zorlayan sunucu.) Satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama boşverin.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #16 Cages dedi: Anlamadım ama boş verin. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'nun en büyük (olmayan) rakibi dersem anlarsın.
Cages dedi: Anlamadım ama boş verin. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'nun en büyük (olmayan) rakibi dersem anlarsın.
Cages Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Yer Muğla Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F RTX 5060ti 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #17 Baktığımda yakın tarihlerde çok fazla aynı başlığa sahip konu görüyorum bence bu rastgelmşl birşey değil harbi çalınıyor bence KaptanUfuk dedi: SonOyuncu'nun en büyük (olmayan) rakibi dersem anlarsın. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı oyun dağıtmak gibi mi.
Baktığımda yakın tarihlerde çok fazla aynı başlığa sahip konu görüyorum bence bu rastgelmşl birşey değil harbi çalınıyor bence KaptanUfuk dedi: SonOyuncu'nun en büyük (olmayan) rakibi dersem anlarsın. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı oyun dağıtmak gibi mi.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #18 Cages dedi: Yasa dışı oyun dağıtmak gibi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Türk bir Minecraft sunucusu işte logosunda rakun var ve turuncu temalı.
Cages dedi: Yasa dışı oyun dağıtmak gibi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Türk bir Minecraft sunucusu işte logosunda rakun var ve turuncu temalı.