Spotify hesabımda sürekli oturum açılıyor

Makaleler
1
Yer
Sin City
Merhaba, şifremi daha dün değiştirmeme rağmen sabah uygulamayı açtığımda kendi dinlemeyeceğim türden müzikler oynatılmıştı en son. Çift faktörlü doğrulama vs. yapamıyor muyum güvenlik olarak? Bu ne böyle?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal hesabın bot dinleme için kullanılıyor, mailide değiştirmeyi dene. Bir tane YouTuber bu konu hakkında video çekmişti ve sanırım şifreyi degissen bile kurtulamayacağini söylemişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda başına gelen olayi anlatıyor.

Muhtemelen hesabınızı farklı sitelerde bağlattıysanız o bağlantıyı kesmelisiniz. Discord tarzı bir yerlere bağlandıysanız.
Discord'a bağlı da Discord'dan çalınacağını sanmıyorum. Geçen Iceberg Spotify sitesinde bağlanmıştım dediğiniz gibi oradan olmuş olabilir.

O değil de hiç kullanmadığım Spotify hesabımın şifresi bile değiştirilmiş. Bu başka maile ait idi, ne oluyor böyle ya?

a.png

Mail değiştirdim, değiştirdiğim maile çift faktörlü doğrulama da ekledim. Normalde yandex mailimdeydi fakat çift faktörlü doğrulamayı bir türlü açamadım. Gmail'ime taşıyıp çift faktörlü doğrulamayı da açtım.

Son düzenleme:
Ne kadar değiştirseniz değiştirin eğer bir uygulama üzerinden erişimleri varsa onu koparmadığınız sürece erişim sağlayabilirler. Ondan dolayı o erişimlerini kesmeniz lazım olur olmaz yerlerede giriş yapmazsanız sizin için daha iyi olabilir.

Ne kadar değiştirseniz değiştirin eğer bir uygulama üzerinden erişimleri varsa onu koparmadığınız sürece erişim sağlayabilirler. Ondan dolayı o erişimlerini kesmeniz lazım olur olmaz yerlerede giriş yapmazsanız sizin için daha iyi olabilir.
Discord hariç tüm erişimleri kestim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı