Merhaba, şifremi daha dün değiştirmeme rağmen sabah uygulamayı açtığımda kendi dinlemeyeceğim türden müzikler oynatılmıştı en son. Çift faktörlü doğrulama vs. yapamıyor muyum güvenlik olarak? Bu ne böyle?
Büyük ihtimal hesabın bot dinleme için kullanılıyor, mailide değiştirmeyi dene. Bir tane YouTuber bu konu hakkında video çekmişti ve sanırım şifreyi degissen bile kurtulamayacağini söylemişti.
Aynı olay banada olmuştu 5 kere mail şifre değiştirdim oturumları kapadım fayda etmedi büyük ihtimal şifreniz bulundu hocam aynı şifreyi kullandığınız bir yer varsa değiştirin hemen bide spotify desteğine mail atmanızı öneririm.
Discord'a bağlı da Discord'dan çalınacağını sanmıyorum. Geçen Iceberg Spotify sitesinde bağlanmıştım dediğiniz gibi oradan olmuş olabilir.
O değil de hiç kullanmadığım Spotify hesabımın şifresi bile değiştirilmiş. Bu başka maile ait idi, ne oluyor böyle ya?
Mail değiştirdim, değiştirdiğim maile çift faktörlü doğrulama da ekledim. Normalde yandex mailimdeydi fakat çift faktörlü doğrulamayı bir türlü açamadım. Gmail'ime taşıyıp çift faktörlü doğrulamayı da açtım.
Ne kadar değiştirseniz değiştirin eğer bir uygulama üzerinden erişimleri varsa onu koparmadığınız sürece erişim sağlayabilirler. Ondan dolayı o erişimlerini kesmeniz lazım olur olmaz yerlerede giriş yapmazsanız sizin için daha iyi olabilir.
Ne kadar değiştirseniz değiştirin eğer bir uygulama üzerinden erişimleri varsa onu koparmadığınız sürece erişim sağlayabilirler. Ondan dolayı o erişimlerini kesmeniz lazım olur olmaz yerlerede giriş yapmazsanız sizin için daha iyi olabilir.