Spotify hesabımı devre dışı bıraktı

Kaan_klft

Hectopat
Spotify hesabım devre dışı bırakıldı hesaba girip değişiklik yapamıyorum hangi kartla yaptıysamda hatırlamıyorum nasıl düzeltebilirim?

1647888995156.png

Spotify hesabım devre dışı bırakıldı hesaba girip değişiklik yapamıyorum hangi kartla yaptıysamda hatırlamıyorum nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 1338761

Kanka hangi bankadan Spotify ödeme işlemi yaptıysan o banka Spotify işlemlerine "yetkisiz ödeme" notu atmış. Bu yüzden o banka ile görüşüp ödemelerin yapılmasını rica edeceksin. Eğer hesabında para varsa.

Hangi karttan yaptığımı nasıl öğrenebilirim?

Kanka kaç banka ile çalışıyorsun ki? Ara tek tek bankaları Spotify işlemime siz mi bloke koydunuz de öğren. Spotify'a giriş yapamıyorsan öğrenmenin imkanı yok. Bu konuda destekleri de yok bildiğim kadarıyla.

Kanka kaç banka ile çalışıyorsun ki? Ara tek tek bankaları Spotify işlemime siz mi bloke koydunuz de öğren. Spotify'a giriş yapamıyorsan öğrenmenin imkanı yok. Bu konuda destekleri de yok bildiğim kadarıyla.

İki kart kullanıyordum dün ikisine baktım yoktu ikisinin de destek kısmından yardım aldım hesabımı silmemin bir yolu var mı? Aynı mailden gene açayım diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı