Spotify hesabını başkasının da kontrol etmesi

QuarkZ

Femtopat
1 saat önce Spotify tarafından bir mail geldi, garipsedim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım. Birisi hesabımı Google'dan kullandığını anladım. Birisi hesabıma girip şarkı dinliyordu. Ben de şifreyi değiştirdim falan. 1 saat hareketsizlik oldu. Sonra tekrar aynı şey oldu, müziğimi saçma bir şekilde değiştirdi. Ben de mailden şüphelendim ve 2 adımlı doğrulamayla beraber aktive ettim. Sormak istediğim şey şu;
Sorun çözülmüş müdür, hacklenmiş miyim? Eğer bir şey olduysa başka ne yapabilirim?

1 saat önce Spotify tarafından bir mail geldi, garipsedim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım. Birisi hesabımı Google'dan kullandığını anladım. Birisi hesabıma girip şarkı dinliyordu. Ben de şifreyi değiştirdim falan. 1 saat hareketsizlik oldu. Sonra tekrar aynı şey oldu, müziğimi saçma bir şekilde değiştirdi. Ben de mailden şüphelendim ve 2 adımlı doğrulamayla beraber aktive ettim. Sormak istediğim şey şu;
Sorun çözülmüş müdür, hacklenmiş miyim? Eğer bir şey olduysa başka ne yapabilirim?
Fotoğraf gönderir misin veya hesabını başka birisiyle kullanıyor musun annen, baban, abin vs.?

Hesabını farklı kişi ile kullanmıyorsan bazı sitelerde çalıntı Spotify hesapları paylaşıyorlar. Oralardan birisi almış olabilir.

Fotoğraf gönderir misin veya hesabını başka birisiyle kullanıyor musun annen baban abin vs.

Hiç kimse ile kullanmıyorum elimdeki tek görselde bu.
Tüm oturumları kapat seçeneği ile kapat her yerdeki oturumu.
Evet onu yaptım sonra tekrar geri aldılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210318-175638_Gmail.jpg
    Screenshot_20210318-175638_Gmail.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 93
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı