Spotify hesabının mail adresi değiştirilmiş

Mamığ

Centipat
Yer
Kahramanmaraş
1700376239231.png

1700376686628.png

Altta belirtilen Mail'e yazdım, sizce geri dönüş olur mu?
Hesabın önemli oluşundan değil, tüm şarkıları tek tek bulmak istemediğimden hesabımı kurtarmak istiyorum, bunu belirtmekte fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri dönüş yapmaları lazım. Yapmazlar ise kendilerine milyonlarca kullanıcınız var ama güvenliğe hiç önem vermiyorsunuz diye belirtin. 2 adımlı doğrulama ve diğer gelişmiş özelliklerin eklenmesini isteyin. Araştırdığımda Spotify 2 doğrulama güvenliğini sadece içerik üreticilerine sağlıyor nereden baksan trajikomik. Bu arada şifrelerinizi oluştururken her zaman büyük küçük harfler, sayılar ve özel karakterler kullanmayı unutmayın. Ek olarak güzel bir antivirüs bulunsun bilgisayarınızda. Özellikle internet Security.

Geri dönüş yapmaları lazım. Yapmazlar ise kendilerine milyonlarca kullanıcınız var ama güvenliğe hiç önem vermiyorsunuz diye belirtin. 2 adımlı doğrulama ve diğer gelişmiş özelliklerin eklenmesini isteyin. Araştırdığımda Spotify 2 doğrulama güvenliğini sadece içerik üreticilerine sağlıyor nereden baksan trajikomik. Bu arada şifrelerinizi oluştururken her zaman büyük küçük harfler, sayılar ve özel karakterler kullanmayı unutmayın.

Aslında Google ile oturum açmayı tercih etme seçeneği varmış. Öyle olunca güvenliği Google sağlamış oluyor. Keşke daha önce bilseydim.

Ek olarak güzel bir antivirüs bulunsun bilgisayarınızda. Özellikle internet Security.

Siz ne önerirsiniz? Format atmadan önce Crack'li Malwarebytes vardı, ama format sonrası korsandan uzaklaşarak açık kaynak tercih etmeye başladım. Birkaç oyun dışında tamamen koptum korsan yazılımdan. Ücretsiz, güzel ve performansımı öldürmeyecek bir antivirüs var mıdır? Açık kaynak bir şeyler olsa hoş olur ama şart değil, ne de olsa antivirüs bu.

Aslında Google ile oturum açmayı tercih etme seçeneği varmış. Öyle olunca güvenliği Google sağlamış oluyor. Keşke daha önce bilseydim.

Siz ne önerirsiniz? Format atmadan önce Crack'li Malwarebytes vardı, ama format sonrası korsandan uzaklaşarak açık kaynak tercih etmeye başladım. Birkaç oyun dışında tamamen koptum korsan yazılımdan. Ücretsiz, güzel ve performansımı öldürmeyecek bir antivirüs var mıdır? Açık kaynak bir şeyler olsa hoş olur ama şart değil, ne de olsa antivirüs bu.
Ücretsiz olarak Kaspersky Free ve BitDefender Free iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı