Hwaxer Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 470 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Spotify hesabım Facebook'a bağlı ve ben Facebook hesabıma erişemiyorum. Spotify hesabımı başka bir hesaba aktarma, Facebook ile bağlantısını kesme işlemlerini nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Spotify hesabım Facebook'a bağlı ve ben Facebook hesabıma erişemiyorum. Spotify hesabımı başka bir hesaba aktarma, Facebook ile bağlantısını kesme işlemlerini nasıl yapabilirim?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 8 Temmuz 2023 #2 Spotify'ın internet sitesine girip hesap ayarlarına gittiğinde "Oturum açma yöntemleri" sekmesinde istediğin ayarı bulabileceğini düşünüyorum. Hiçbir şey olmazsa kayıtlı e-postayı değiştirebilirsin.
Spotify'ın internet sitesine girip hesap ayarlarına gittiğinde "Oturum açma yöntemleri" sekmesinde istediğin ayarı bulabileceğini düşünüyorum. Hiçbir şey olmazsa kayıtlı e-postayı değiştirebilirsin.