Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Spotify ilk ay ücretsiz mevzusu kalktı mı? Ben bulamıyorum da.
Çözüm EmirElibol 4 Kasım 2023 Bazen 3 aylık ücretsiz olduğu da oluyor ama şu anlık 1 ay. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
Bazen 3 aylık ücretsiz olduğu da oluyor ama şu anlık 1 ay. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 4 Kasım 2023 #2 Yoo devam ediyor. Resim atamadim, forum hata veriyor. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Artı 0 Eksi
Yoo devam ediyor. Resim atamadim, forum hata veriyor. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.609 Çözümler 8 4 Kasım 2023 #3 Bazen 3 aylık ücretsiz olduğu da oluyor ama şu anlık 1 ay. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Bazen 3 aylık ücretsiz olduğu da oluyor ama şu anlık 1 ay. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
KS KS Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 Frstghost dedi: Yoo devam ediyor. Resim atamadim, forum hata veriyor. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Yoo devam ediyor. Resim atamadim, forum hata veriyor. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim arkadaşlar.